Lamp voor een nachtkastje

Een lamp voor je nachtkastje is een echte aanwinst voor je slaapkamer. Niet alleen omdat het natuurlijk heel praktisch is, maar ook omdat mooie lampen zorgen voor een extra sfeer. Je vindt de perfecte nachtkastlamp bij LUMZ!

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een mooie lamp voor je nachtkastje

Net als in je woonkamer moet er ook in de slaapkamer genoeg licht zijn. Niet alleen een heldere lamp aan het plafond, maar ook gezellige lampjes naast je bed. Een nachtkastlamp is handig voor als je 's nachts je bed uit moet of water wilt drinken. Het is ook een sfeerverhogend woonaccessoire voor je slaapkamer. En het hoeft niet beslist zo'n typische nachtkastlamp te zijn. Ook een tafellamp kan heel goed functioneren als lamp voor op je nachtkastje. Dan heb je veel meer keuze om de lamp te vinden die perfect bij jouw smaak past.

Een lamp voor iedere slaapkamer

Veel mensen houden van een landelijk of romantisch ingerichte slaapkamer met veel wit en hout. Dan is een lamp voor je nachtkastje met een stoffen of metalen kap in de juiste kleur extra prachtig. Als je kiest voor een metalen in plaats van een houten poot, wordt de lamp voor je nachtkastje wat moderner. Slaap je liever in een stoere, trendy ruimte? Dan geeft een industriele nachtkastlamp met metaal, glas of hout in een bijzondere vorm je slaapkamer een trendy finishing touch. Of kies voor een mooie mix tussen modern en retro!

Te weinig ruimte voor een nachtkastlamp

Heb je weinig ruimte op je nachtkast? Ga dan voor een wandlamp of spot. Een spotje is ook superhandig als extra leeslamp, omdat hij draai- en kantelbaar is. Je kunt de lichtbundel dus precies op je boek of tijdschrift richten. Zeker bij een industriele nachtkastlamp staat een stoere spot heel gaaf!

Als je weleens iets anders wilt in je slaapkamer, is een nieuwe lamp voor je nachtkastje een goede eerste stap. Je ziet hoe een klein item toch veel verschil maakt. LUMZ heeft een ruim assortiment eigentijdse lampen, van hanglamp tot vloerlamp. Bestel vandaag nog jouw favoriet!