Koperen lamp

Een koperen lamp is een prachtige blikvanger voor je woning. De warme, glanzende gloed van dit bijzondere materiaal zorgt meteen voor sfeer boven je eethoek of in je zithoek. Bekijk de trendy lampen bij LUMZ en bestel snel bijvoorbeeld je nieuwe hanglamp in koperkleur.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Een koperen lamp voor een luxe look

Lampen zijn niet alleen praktische gebruiksvoorwerpen die in elke ruimte van je woning voor prettig licht zorgen. Het zijn meer dan ooit woonaccessoires die je woonkamer, slaapkamer of gang een nieuwe, trendy look kunnen geven. Met een mooie en goed gekozen lamp kun je echt een statement maken. Zeker als je kiest voor een lamp van een eigentijds materiaal, zoals een koperen lamp.

Sfeervolle eethoek dankzij een koperen lamp

Bij een hanglamp in koperkleur denk je misschien aan lampen van vroeger en niet aan hippe, moderne verlichting. Dat klopt beslist niet. Bij LUMZ vind je lampen van dit aparte materiaal voor elke woonstijl. Een koperen lamp kan inderdaad retro-klassiek zijn, maar net zo goed strak en industrieel. Een hanglamp van koper als bol met spijkergaten of van koperkleurig draadmetaal staat prachtig boven een industriële eethoek.

Een koperen lamp voor een trendy werkplek

Zoek je een nieuwe lamp voor je werkplek? Dan staat een koperkleurige bureaulamp een stuk stijlvoller dan een standaard metalen exemplaar. Koper combineert heel goed met hout, dus een koperen lamp staand op een houten bureau zorgt meteen voor een sfeervolle hoek in je woonkamer. Hetzelfde effect krijg je door naast een lekkere hangstoel een koperen lamp staand op de vloer neer te zetten.

Een koperen lamp past prima in een trendy verlichtingsplan voor je woning. Kies je voor een bijzonder model? Dan heb je ook meteen een decoratief element in je kamer. Kies bijvoorbeeld voor een hanglamp van koper als bol. Of ga voor een industriële vloer- of tafellamp, met of zonder glas. Voor een speels effect hang je een lamp in koperkleur naast een zwart of houten exemplaar. Bij LUMZ vind je voor elke smaak en voor ieder interieur een gave koperen lamp.