Kare Design lamp

Het van oorsprong Duitse Kare Design is gebaseerd op een groep ontwerpers van meubels, verlichting en accessoires. De doelstelling van dit team is het ontwerpen van originele items die de zogenaamde 'joy of living' weerspiegelen in jouw interieur. De voor jou perfecte Kare Design lamp? Die vind je in het uitgebreide assortiment betaalbaar design van LUMZ.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

De unieke Kare Design lamp

Ga jij voor een trendy Kare Design booglamp, een klassiek ogende hanglamp of juist voor een gewaagd ontworpen tafellamp? Wat je ook kiest: met een Kare Design lamp haal je meer in huis dan verlichting alleen. De lampen van dit merk zijn een waar statement in je woning. Zo is de Kare Design lamp Mushroom een perfect voorbeeld van een lamp die zowel binnen een industriële inrichting als in een landelijk interieur de aandacht trekt. Ga je voor kleur, RVS of glas?

Transformeer met verlichting

Met een betaalbare Kare Design vloerlamp kun je een donkere hoek in jouw woon- of slaapkamer mooi uitlichten. Zo lijkt de kamer bij gebruik van helder wit licht direct ruimer. Wil je een echt pronkstuk plaatsen op een koffietafel of een mooie eettafel? Dan is de Kare Design lamp Pipe Gold het bekijken meer dan waard. Kies voor een Kare Design staande lamp om een kleinere kamer hoger te laten lijken. Zo kun je met verlichting creatief zijn en jouw woonruimte veranderen zonder verf of behang!

Jouw ideale Kare Design lamp

Wil je een functionele ruimte inrichten, zoals een kantoor of een werkplek thuis? Dan creëer je met een Kare Design booglamp of een Kare Design vloerlamp een stijlvolle omgeving. Het combineren van een aantal betaalbare design items met een bureau, een mooie stoel en wat planten is een goede manier om in een rustige, maar stijlvolle omgeving te kunnen werken. Met een aantal opvallende accessoires toon je jouw eigen stijl.

Ga jij voor betaalbaar design? Maak kennis met het uitgebreide aanbod aan kare design lampen in de shop van LUMZ. Een snelle levering en een uitstekende service maken het winkelen bij LUMZ tot een waar genot!