Kapstok zwart

Een zwarte kapstok staat prachtig in iedere gang. Een kapstok in het zwart kan klassiek zijn of juist modern en industrieel. Met een mooie zwarte kapstok geef je je gang meteen een eigentijdse uitstraling. Want een kapstok is echt niet alleen om jassen op te hangen! Bekijk het uitgebreide assortiment prachtige kapstokken bij LUMZ!

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Een kapstok in zwart: stoer of chic

Kan jouw gang ook wel een beetje pit gebruiken? Een nieuwe kapstok doet wonderen. Zeker als je kiest voor een opvallende zwarte kapstok. Je saaie gang wordt ineens een ruimte waar iedereen graag naar binnen stapt. Elke hal heeft een eye-catcher nodig, zoals een hip behang of een bijzondere kapstok. Van een praktische staande kapstok in zwart tot een hangende zwarte kapstok met knoppen of een zwarte kapstok met haken: je nieuwe kapstok staat klaar bij LUMZ!

Je kapstok in zwart: op de vloer of aan de muur?

Heb je een smalle gang? Kies dan voor een kapstok die je aan de muur hangt. Dat scheelt veel ruimte. Als je hal licht en ruim is, dan komt een kapstok in zwart die staand is heel goed uit. Zo'n klassieke kapstok in het zwart of een kapstok in het zwart die staand is, staat bovendien prachtig in iedere gang. Als je van modern houdt, is een industrieel kledingrek als staande kapstok in het zwart perfect voor jou.

Een kapstok in zwart staal: voor een industriële touch

Een kapstok van zwart staal is niet alleen heerlijk stoer en schitterend om te zien, maar ook heel functioneel. Met een zwarte kapstok met knoppen of een zwarte kapstok met haken in prachtig staal heb je natuurlijk ook meteen een mooie plek voor alle jassen. Er bestaat zelfs een kapstok in zwart staal met handige opbergvakken.

Je gang snel een trendy look geven, kan met een kapstok in zwart. Als je een zwarte kapstok net wat te strak vindt, kies je toch eentje met stijlvol hout? Dat geeft je kapstok in het zwart net wat meer warmte. Bij LUMZ vind je beslist een kapstok die past bij je smaak en geschikt is voor een piepkleine of juist lekker ruime gang. En bekijk meteen alle andere betaalbare accessoires om je gang of woonkamer een modieuze oppepper te geven!