Kapstok wit

Met een kapstok in het wit kun je de entree van je woning perfect inrichten – zelfs wanneer je een kleinere hal hebt. In dat geval is het plaatsen van een wandkapstok van wit hout of een hoge staande kapstok in het wit namelijk een prima optie voor het opbergen van jassen en tassen. Verken het assortiment betaalbaar design voor de perfecte witte kapstok voor jouw woning!

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Een handige wandkapstok in wit

Maximaliseer jouw ruimte en kies voor een wandkapstok van wit hout of voor een kapstok van wit metaal die je aan de muur hangt. Met een dergelijke kapstok met extra legplanken kun je alle jassen, tassen, sjaals en sleutels overzichtelijk kwijt. Combineer de kapstok met een mooie designerspiegel voor een laatste check voor je de deur uit gaat. Wat je persoonlijke stijl ook is: in het LUMZ-assortiment betaalbare designmeubelen vind je zowel een kapstok in het wit met een landelijk ontwerp als een meer industriële variant.

Handig inrichten met een kapstok in het wit

Naast het kiezen voor een kapstok in het wit bij de voordeur van je huis kun je nog véél meer met onze mooie kapstokken. Je kunt ze natuurlijk ook in je slaapkamer plaatsen. Plaats een kleine staande kapstok in het wit voor het ophangen van jouw accessoires en kleding voor de komende dag. En ook in de badkamer is een mooie kapstok in het wit een handige opberger. Met een wandkapstok in het wit creëer je hier, in combinatie met een spiegel, een soort make-up-tafel.

Jouw eigen unieke stijl

Hou je van een stijlvol en landelijk interieur? Of ga je voor een wat meer minimalistische en moderne look? Met een kapstok in het wit met landelijk design of juist een onopvallende kapstok van wit metaal richt jij je woning in op een manier die perfect bij je past. En in een kinderkamer kun je prima uit de voeten met losse kapstokhaakjes met een mooie vormgeving. Zo zijn rondslingerende kleding en tassen in huis verleden tijd!

In het ruime aanbod betaalbare designartikelen van LUMZ vind je de kapstok in het wit voor jouw woning. Laat jouw nieuwe trendy kapstok op afspraak bezorgen!