Kapstok metaal

Met een kapstok van metaal maak je van je gang een trendy ruimte. Een metalen kapstok staat lekker stoer en is natuurlijk heel stevig: daaraan kunnen flink wat jassen en tassen hangen! Bekijk snel het ruime assortiment kapstokken bij LUMZ en maak een eigentijds statement in je gang.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Een kapstok van metaal voor elke gang

Een gang is vaak de saaiste ruimte in een woning en dat is jammer. Met een goedgekozen kapstok van metaal tover je je hal in een handomdraai om in een hippe ruimte. En zo'n metalen kapstok geeft je veel mogelijkheden. Er zijn zoveel uitvoeringen dat er eentje is voor iedere gang! Groot of klein, met fijne of juist robuuste haken, wel of geen praktische hoedenplank: je vindt je perfecte kapstok bij LUMZ!

Een metalen kapstok: van modern tot landelijk

Veel mensen denken dat een kapstok van metaal heel kil staat. Niets is minder waar. Een witte metalen kapstok staat prachtig in een lichte of landelijk ingerichte gang. In een industrieel interieur past een kapstok van rvs perfect. Voor de wat kleinere gang kies je voor een kapstok voor aan de muur. Heb je een ruime hal? Dan kun je ook gaan voor een staande kapstok.

Een kapstok van staal voor een industriële look

Een kapstok van staal is niet alleen heel functioneel, maar natuurlijk ook schitterend van vorm. Als je een stalen kapstok of een kapstok van rvs aan de muur van je gang hangt, heb je een prachtige blikvanger. Je stalen kapstok of kapstok van rvs blijft ook nog eens heel lang mooi. Kies jij voor een strak ontwerp met robuuste haken of voor een kapstok van metaal met plek voor bijpassende hangers? Of is een kapstok van rvs met hout meer iets voor jou?

Met een kapstok van metaal creëer je een prachtige en opvallende plek voor jassen en rondslingerende tassen in je gang. Bij LUMZ vind je beslist de kapstok die helemaal je smaak is, of je nu houdt van landelijk of hypermodern. Bestel snel je favoriete kapstok of bekijk hem in de LUMZ-woonwinkel in Utrecht. Daar vind je heel veel trendy en betaalbare meubels om je woning extra mooi te maken.