Industriele staande lamp

De perfecte industriele staande lamp is een lamp waarmee je een saaie kamer of een donker vertrek binnen enkele minuten een totaal nieuwe uitstraling geeft. Met een industriele vloerlamp in de juiste kleurstelling kun je eindeloos variëren. Daarnaast mag je natuurlijk altijd je nieuwe lamp combineren met andere exemplaren, zoals hanglampen of spotjes in dezelfde materialen en tinten. In de LUMZ-collectie vind je de industriele lamp in staand model die precies bij je past.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Kiezen voor een vloerlamp in industrieel design

Hoe kies je de perfecte industriele vloerlamp in metaal? Door rond te lopen door je huis en het jezelf af te vragen hoe je de woning gebruikt gedurende de avonduren. Waar zit je graag? Waar kun je wat meer licht gebruiken? En waar kan jouw interieur een oppepper gebruiken? Met een industriele vloerlamp in betonlook haal je een opvallende lamp in huis die qua kleurstelling goed te combineren is. Zowel binnen een landelijke stijl als in een modern of retro interieur kun je goed uit de voeten met zo'n industriele staande lamp.

Bijzondere materialen gecombineerd met een industriele vloerlamp van metaal

Opvallend in de collectie industriele verlichting zijn de hangende lampen en staande lampen die zijn vervaardigd uit een combinatie van materialen. Zo is een vloerlamp met een industrieel tintje, gemaakt uit ruw hout in combinatie met bijvoorbeeld RVS, een opvallende verschijning naast een bed of in een hoek van een wat saaie kamer. Een industriele vloerlamp in een betonlook of een lamp uit de Santa Design-collectie, gemaakt van glas en hout of staal, maakt een statement in jouw woning.

Een betaalbare industriele lamp in staand model

Jouw perfecte industriele staande lamp hoeft niet de hoofdprijs te hebben. Met de betaalbare collectie designlampen van LUMZ geef je nooit teveel geld uit aan lampen met een kwalitatief hoogstaande uitstraling. Combineer de staande lamp van jouw keuze met spotjes of hanglampen die qua materiaal of uitstraling bijpassend zijn. Zo creëer je een rode draad door de inrichting van jouw huis!

Shop voor een voordelige industriele staande lamp in de uitgebreide LUMZ-collectie en laat jouw aankoop snel thuis bezorgen.