Industriele salontafel

Een industriele salontafel met een opvallend mooi design is het middelpunt van jouw leefruimte. Maak een statement met een betaalbare industriele salontafel met opbergruimte en je hebt jouw spullen altijd goed opgeborgen bij de hand. In het LUMZ-assortiment vind je salontafels met een industriele look in een grote verscheidenheid aan materialen. Maak kennis met het beste in design tegen een verrassend lage prijs.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een industriele salontafel die prima bij je past

De salontafel met een industrieel uiterlijk is niet meer weg te denken uit de bladen met tips en ideeën voor een trendy inrichting. Het mooie aan een industriele salontafel is het feit dat een dergelijke tafel zowel binnen een minimalistische inrichting als binnen een meer klassieke woning goed staat. Houd je ervan om de indeling van jouw woning af en toe eens flink om te gooien? Of wil je flexibel kunnen zijn met jouw meubels? Dan is een industriele salontafel met wielen ideaal.

De perfecte salontafel voor iedere ruimte

Heb je een kleinere woonkamer? Dan kun je met een industriele salontafel die rond is een gezellige zithoek creëren. De ronde vormgeving van de tafel helpt bij het besparen van ruimte en is makkelijk bereikbaar vanuit de stoelen of banken rondom dit middelpunt van je zitruimte. Ga je voor een handige industriele salontafel met opbergruimte, zoals verborgen lades en vakken? Dan berg je jouw afstandsbedieningen, telefoon en andere bezittingen mooi verborgen op.

Betaalbaar design met een industriele salontafel

Kies jij voor een industriele salontafel die rond is? Of ga je toch voor de industriele salontafel met wielen? Veel van de tafels in het uitgebreide LUMZ-assortiment zijn uitgevoerd in een combinatie van materialen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan duurzaam eikenhout in combinatie met RVS of aan een tafel uit teakhout met koper. In het actuele aanbod vind je hoogwaardige tafels in een veelvoud aan materialen.

Kies jij voor een industriele salontafel? Maak dan kennis met het assortiment van LUMZ. Kwaliteit en een hoogwaardig design –snel geleverd tegen een zeer betaalbare prijs.