Industriële kapstok

Kies je voor een multifunctionele industriële kapstok met een legplank óf ga je voor een minimalistisch design? In het uitgebreide assortiment van LUMZ vind je zowel een industriële kapstok met haken als een handige staande kapstok. Bekijk het aanbod betaalbare design meubelen en accessoires voor jouw woning direct!

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

De ideale industriële kapstok voor iedere hal

Beschik je over een zee van ruimte in jouw entree? Of is je hal iets kleiner van aard? Voor beide situaties bestaat de perfecte industriële kapstok. In een grotere ruimte is het mooi om te kiezen voor een industriële kapstok in een staand model. Zo vul je de ruimte en maak je een absoluut statement qua design. In een kleinere hal is een kapstok die je aan de wand kunt bevestigen juist ideaal. Ook een industriële kapstok met een schoenenkast is een perfecte oplossing voor kleinere ruimten. Zo heb je jouw jassen, tassen en schoenen altijd bij de hand voor je de deur uit gaat.

Het creatief gebruiken van een designkapstok

Natuurlijk kun je een mooi vormgegeven kapstok op meer plekken in huis gebruiken dan alleen in de hal. Zo kan een industriële kapstok met haken perfect dienstdoen als handdoekhouder in een bad- of slaapkamer. In een kleinere slaapkamer of een inloop kledingkast is een industriële kapstok met schoenenkast een perfecte oplossing om jouw accessoires overzichtelijk te houden. Kortom: laat je inspiratie de vrije loop!

De industriële kapstok in jouw stijl

Je huis is een weerspiegeling van je persoonlijke stijl. Een mooie kapstok met een industriële uitstraling laat zien dat je aandacht voor details hebt en geeft een ruimte een moderne look. Kies jij voor een kapstok uitgevoerd in ruw hout óf ga je liever voor stoer RVS of messing? Een staande kapstok óf een handige kapstok op een mooi vormgegeven wandplaat? Wat je voorkeur ook heeft: kies altijd voor een kapstok die wat meer ruimte biedt dan je nodig denkt te hebben. Handig voor wanneer je visite krijgt!

Maak kennis met de makkelijkste manier om te shoppen voor betaalbaar design. In het uitgebreide LUMZ-assortiment meubelen en accessoires vind je jouw perfecte industriële kapstok.