Houten lamp

Met een houten lamp creëer je warmte en sfeer. Een hanglamp van hout boven je eethoek, een houten lamp in je gang of een houten lamp staand naast je bank: een houten lamp past altijd. Bij LUMZ vind je beslist het exemplaar dat je zoekt!

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Een houten lamp voor elke ruimte

Hout is een eerlijk en natuurlijk materiaal en een grote favoriet op woongebied. In elke woning staat wel een meubel van dit populaire materiaal, dat nooit verveelt. Aan een houten lamp denk je misschien niet zo snel. Toch zijn er veel lampen van hout te koop, in allerlei stijlen en uitvoeringen: van een houten lamp op het plafond en een houten bureaulamp tot een houten lamp die staand is.

Een houten hanglamp voor woonkamer of gang

Een houten lamp geeft veel warmte aan een neutraal of wit interieur. Houd je van lekker veel kleur in je huis? Dan zorgt een houten lamp aan het plafond dankzij het neutrale karakter voor een subtiel rustpunt. Kies voor drie houten kappen naast elkaar of een lamp waarvan de standaard bestaat uit houten takjes. Zorg voor meer rust in je woonkamer door een houten vloerlamp te combineren met een bijpassende tafellamp of hanglamp van hout.

Stoere houten hanglamp

Een houten hanglamp of vloerlamp kan behalve landelijk of romantisch ook heel stoer en industrieel zijn. Hout krijgt in combinatie met metaal of glas een prachtig modern en strak randje en past daardoor perfect bij een industriële woonstijl. Heel bijzonder is een houten hanglamp in de vorm van een frame waarin heldere lampjes hangen. Daarmee maak je je industriële eethoek helemaal af.

Een houten lamp voor aan het plafond staat overal mooi. In de keuken, op de overloop en op de slaapkamer: waar je ook maar meer sfeer en gezelligheid in je woning wilt brengen. Bij LUMZ vind je de houten hanglamp of vloerlamp die perfect past bij je smaak. Kijk vandaag nog bij het ruime assortiment lampen. Want met een nieuwe, trendy houten lamp creëer je niet alleen licht, maar ook extra sfeer in huis.