Houten kapstok

Met een houten kapstok met een mooi ontwerp kun je jouw entree op een handige manier inrichten. Kies je voor een staande houten kapstok of liever voor een wandkapstok van hout? Wat je ook kiest: in de uitgebreide collectie betaalbare designmeubelen en -accessoires van LUMZ vind je de perfecte kapstok in jouw eigen unieke stijl.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

De ideale houten kapstok

Het kiezen van de meest geschikte houten kapstok voor in je hal hangt af van een aantal factoren. Allereerst: wat is jouw favoriete stijl in design? Ga je voor een klassieke landelijke uitstraling of hou je van modern en minimalistisch? Misschien kies je wel een industriële look. Daarnaast: hoeveel ruimte heb je tot je beschikking? In een ruime hal kun je prima een houten kapstok in een staand model kwijt. Kies voor een in het oog springend ontwerp en zie hoe de ruimte direct een frisse touch krijgt. In een kleinere hal is een wandkapstok van hout een perfecte oplossing. Je verliest zo geen loopruimte en de jassen hangen voor het grijpen. Tip: maximaliseer je ruimte nog meer door het toevoegen van houten kapstokhaken.

Creatief inrichten

Uiteraard hoef je jezelf niet te beperken tot je hal en kun je houten kapstokken ook kopen voor andere ruimten in je woning. Denk bijvoorbeeld aan het handig plaatsen van houten kapstokhaken of een staande houten kapstok voor in je bad- of slaapkamer. Perfect om badjassen, kleding en handdoeken altijd beschikbaar te hebben. Kies je voor een opvallend ontwerp in steigerhout of voor een kapstok uitgevoerd in hout met RVS? Dan zorg je voor een echte eye-catcher in huis.

Voordelig houten kapstokken kopen

De inrichting van jouw woning moet goed voelen. Toon je eigen stijl door te kiezen voor een betaalbare houten kapstok in een staand model of ga voor designkapstokken die meer dan alleen functioneel zijn. Zelfs voor drukke gezinnen met kinderen zijn er handige wandkapstokken met extra lades en legplanken beschikbaar. De LUMZ-collectie bewijst dat betaalbaar design voor iedereen bereikbaar en beschikbaar is.

Ontdek nu jouw ideale houten kapstok in het zeer complete assortiment designaccessoires en -meubels voor in huis. Thuis shoppen voor betaalbare items is eenvoudig bij LUMZ. Je kapstok wordt snel geleverd – met een uitstekende service.