Een hanglamp in het bruin

Een hanglamp in bruin materiaal is een veelzijdige keuze voor wie houdt van lampen van leuke designmerken met een bijzondere uitstraling. Zo kun je zo'n bruine hanglamp mooi combineren met zowel een landelijk ingericht interieur als met een minimalistisch ingerichte, moderne inrichting. In de LUMZ-collectie betaalbare designlampen vind je ongetwijfeld wat je zoekt!

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Een veelzijdige hanglamp in het bruin

Met een bruine hanglamp boven een eettafel of boven een salontafel zorg je snel voor een gezellige sfeer. Combineer de lamp met een dimmer en je kunt de felheid van de lamp naar wens aanpassen wanneer nodig. Naast het kiezen voor een meer traditionele hanglamp in een landelijke stijl, kun je natuurlijk ook gaan voor een trendy model van een van de leuke designmerken uit de LUMZ-collectie. Denk bijvoorbeeld aan een oversized pendellamp of aan een horizontale balk met spotjes of verschillende lichtbronnen.

Eindeloos combineren met lampen in verschillende tinten

Lampen in kleuren als bruin, zwart, grijs en wit kun je overal in huis gebruiken voor het verlichten van donker hoekjes. Ze zorgen ook voor een mooie focus in de ruimte. Deze neutrale kleuren zijn makkelijk te combineren met meubels en accessoires in een veelvoud aan kleurstellingen. Een leuk voorbeeld van een hanglamp in bruin is een lamp gemaakt uit RVS, voorzien een bruine kap van stof of gevlochten riet.

Jij bepaalt de sfeer

Warme kleuren in huis zorgen voor een gezellige en warme sfeer. Een hanglamp in het bruin in een industriële stijl geeft warm licht af en maakt een minimalistisch ingerichte woning een stuk gezelliger. Ook in een slaapkamer zijn bruine hanglampen de perfecte oplossing voor personen die van trendy, maar functionele verlichting houden.

Shoppen voor designverlichting tegen een betaalbare prijs? Dat doe je bij LUMZ. Laat jouw favoriete hanglamp in het bruin snel en eenvoudig thuis bezorgen!