Fabriekslampen

Met fabriekslampen zorg je voor een rustige en trendy look in huis. Je kunt kiezen voor een fabriekslamp in staand model, maar ook voor een oversized lamp in staal of voor een fabriekslamp gemaakt uit een combinatie van materialen. In de LUMZ-collectie vind je betaalbare designlampen in jouw stijl.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Fabriekslampen in huis

De fabriekslamp is weer helemaal terug van weggeweest en straalt in een modern interieur, maar ook in een ruimte die landelijk is ingericht. Tegenwoordig zijn dit soort fabriekslampen verkrijgbaar in een ruim assortiment aan ontwerpen en kleurstellingen. Een opvallend type lamp met een industrieel tintje is bijvoorbeeld de lamp in een betonlook. De koel ogende, grijs getinte lampen van deze soort staan prachtig in een interieur dat met veel wit is ingericht. Met een originele fabriekslamp kies je voor een eye catcher die niet misstaat in elke ruimte in huis.

Trendy lampen in bijzondere materialen

Naast de originele fabriekslampen van metaal of RVS zie je tegenwoordig ook veel trendy ontwerpen van dit soort lampen in een veelvoud aan verschillende, bijzondere materialen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de fabriekslampen uit de collectie van Santa Design. Dit innovatieve merk weet een betonlook te combineren met ruwe houtsoorten en biedt lampen gemaakt van glas in combinatie met RVS. Door te kiezen voor lampen met verschillende tinten maak je het combineren van jouw nieuwe lampen met je accessoires nóg makkelijker.

De perfecte lamp voor iedere ruimte

Met fabriekslampen heb je een veelzijdige soort lamp in handen waarmee je iedere kamer in huis kunt opfrissen. In een badkamer met een bad kun je bijvoorbeeld kiezen voor met een hangende, industriële lamp: een garantie voor een mooie focus. Een fabriekslamp in een staand model is perfect om een donkere hoek in een woon- of slaapkamer mooi te verlichten en aan te kleden. En wat dacht je van een rail of balk met een vijftal hangende lichtbronnen in een entree of boven een eettafel?

Verken het uitgebreide assortiment fabriekslampen in de webshop van LUMZ en kies voor betaalbaar design. Jouw nieuwe lamp wordt snel geleverd vanuit de eigen voorraad.