Driepoot lamp

Een driepoot lamp staat mooi in elk interieur. Zet de lamp naast je bank of armstoel voor meer sfeer of om goed te kunnen lezen óf gebruik de lamp als eyecatcher in een doorgaans saaie hoek. Bekijk de ruime collectie vloerlampen van LUMZ online of in de winkel.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kies een bijzondere driepoot lamp

Zoek je een driepoot lamp voor een kale hoek in je kamer? Ga dan voor een opvallend exemplaar. Daarmee creëer je naast sfeerverlichting ook meteen een statement in de kamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een driepoot lamp met een doorzichtige kap van metaalkleurig of zwart gaas voor een stijlvolle look? Ook om een lamp met een aluminium bol met driehoekjes kun je niet heen. Naast als sfeerverlichting kun je een vloerlamp ook heel goed gebruiken om je favoriete schilderij of kunstwerk te belichten.

Een driepoot lamp is industrieel

Als je een stoere, industriële look in je kamer wilt, ga je bijvoorbeeld voor een spotlight op een driepoot lamp in een houten of betonnen look. Dit staat namelijk prachtig bij een leren bank of industriële salontafel. Vaak zijn deze vloerlampen verstelbaar, zodat je de lichtstraal extra goed kunt richten op je boek of krant. Met accenten van oud ijzer geef je je zithoek een extra stoer randje.

Een moderne of landelijke driepoot lamp

Een driepoot lamp kan industrieel zijn, maar zeker ook landelijk of modern. Is dat meer jouw smaak? Kies dan een driepoot lamp van hout met een witte of zwarte kap. Dit staat prachtig bij zowel een strak interieur als een landelijk of romantisch ingerichte kamer. Als je hout niet stoer genoeg vindt, ga je voor een lamp met een standaard van chroom.

Breng meer sfeer en licht in je woon- of werkkamer met een trendy driepoot lamp. Met bijpassende hang- en tafellampen maak je je interieur helemaal af. Bekijk het uitgebreide assortiment lampen bij LUMZ en bestel snel je favoriete staande lamp in de webshop óf kom langs in de woonwinkel van LUMZ. Je vindt de winkel vlakbij Utrecht: ideaal wanneer je al die hippe lampen en betaalbare meubels en woonaccessoires in het echt wil zien.