Bronzen hanglamp

Een bronzen hanglamp is chique en een echte blikvanger. De warme kleur van brons spreekt veel mensen aan. Met een bronzen hanglamp zorg je voor een bijzonder sfeertje boven je eethoek of in je slaapkamer. Bekijk snel het aanbod lampen van dit prachtige materiaal bij LUMZ.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Een bronzen hanglamp: dát is pas bijzonder

Goede verlichting in huis is heel belangrijk. Ten eerste om een ruimte te verlichten. Bij de eettafel moet goede verlichting zijn om te kunnen zien wat je eet, bij een bureau zorgt licht voor een optimaal werksituatie. Maar lampen geven ook veel sfeer aan je woning. Zeker als je kiest voor een lamp van een bijzonder materiaal, zoals een bronzen hanglamp. Dit materiaal combineert prima met alle woonstijlen en met andere materialen, bijvoorbeeld glas en hout. De kleur van het brons bepaalt ook de sfeer die een lamp geeft. Er zijn drie kleuren brons: de standaard bronskleur, diep brons en roestbruin brons.

Bronzen hanglamp met gaatjes

Een bronzen lamp kan klassiek, retro of industrieel zijn. Als je je woonkamer een bijzonder tintje wilt geven, kies je voor een bronzen hanglamp met gaatjes. Het licht dat door de gaatjes in de kap naar buiten schijnt, zorgt voor een prachtig lichtspel. Deze lampen passen perfect in trendy en landelijke interieurs. Ook als je van veel kleur met een oriëntaals tintje houdt, is een opengewerkte bronzen hanglamp ideaal.

Een hanglamp van brons die industrieel is

Voor sommige mensen heeft brons een wat ouderwets of klassiek imago. Maar tegenwoordig zijn er ook veel bronskleurige lampen die heel goed passen bij een robuuste, stoere inrichting. Als je echt een bijzonder hoekje wilt creëren, kun je de bronzen lamp combineren met een vintage accessoire.

Een bronzen hanglamp staat prachtig in elk interieur doordat de lamp zo veelzijdig is. Een bronzen hanglamp met gaatjes is heel geschikt voor een landelijke of romantische woonkamer. Wie houdt van stoer, kiest voor een hanglamp in brons die industrieel is. Bekijk het ruime assortiment lampen bij LUMZ en bestel vandaag nog je favoriete hanglamp, vloerlamp of plafondlamp.