Een bollamp

Een glazen bollamp of een bollamp in staand model is een opvallende lamp die je perfect kunt gebruiken binnen praktisch alle soorten interieur. Je kunt gaan voor een bollamp van glas met een bijzonder design, maar ook voor een staande bollamp met een industriële uitstraling. Bekijk het uitgebreide aanbod bollampen van LUMZ en richt jouw woning in met voordelige designlampen waarmee je een absoluut statement maakt.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Creatief verlichten met een bollamp

Een staande bollamp of een hangende lamp met bollen is perfect voor het verlichten van een donker hoekje in huis. Een trendy bollamp in staand model plaats je bijvoorbeeld op een salontafel, aan weerszijden van het bed en zelfs in een badkamer. Hierbij is het uiteraard wel belangrijk om de lamp te plaatsen op een plek waar vocht en stoom de lamp niet kunnen bereiken. Combineer een bollamp met een filament gloeilamp of met een lichtbron die je makkelijk kunt regelen met een domotica-app of dimmer. Zo bepaal jij de sfeer in huis.

Verschillende stijlen van de bollamp in glas

In de zeer uitgebreide LUMZ-collectie vind je bollampen in staande en hangende modellen van de meest bijzondere designmerken. Voorbeelden van deze merken zijn LUMZ Home, Kare Design en Santa Design. Kies voor een stolplamp voor een interieur dat is ingericht in een landelijke stijl of wanneer je houdt van helder licht in huis.

Trendy design lampen

Een bollamp is perfect om op de grond te plaatsen in een wat donkere hoek in huis. Licht hiermee bijvoorbeeld planten of een kunstwerk mooi uit of plaats een lamp met bollen boven een eettafel om een gezellige focus te creëren. Met de voordelige designlampen in de LUMZ-collectie kun je jouw fantasie de vrije loop geven voor wat betreft het trendy inrichten van jouw woning.

In deze LUMZ-collectie vol betaalbare designlampen vind je sowieso de perfecte bollamp voor jouw interieur. Bestel direct en laat jouw favoriete lamp snel thuis bezorgen!