Tenzo

3 artikelen

Tenzo is een vooraanstaand meubelmerk uit Zweden. Tenzo ontwerpt en produceert meubels die de hele wereld over gaan, maar voornamelijk in Europa worden aangeboden. Begonnen met de productie van houten meubilair, is Tenzo zich steeds meer gaan specialiseren in kleuren en emaille. Hoewel Tenzo hard is gegroeid in de laatste jaren, is de fabriek nog steeds gesitueerd waar het in 1934 allemaal begon: het Zweedse Smålandsstenar. Vandaag de dag is Tenzo één van de grootste meubelproducenten uit Zweden en streeft het merk erna om vernieuwend, trendy meubilair te ontwikkelen.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in
Tenzo Design Studio

Goed design zit 'm in de details. Dat weet het ontwerpteam van Tenzo maar al te goed. Het team bestaat uit specialisten met verschillende expertises, waardoor de meubels op alle fronten kloppen. Het streven naar perfectie heeft een fraaie meubelcollectie opgeleverd.

Tenzo Collectie bij LUMZ

De collectie van Tenzo is met zorg samengesteld en altijd in beweging. Het Scandinavische design brengt elegantie en rust in ieder interieur. Maar er wordt ook zeker veel gebruik gemaakt van felle kleuren. Ben je op zoek naar een bijzonder meubel? Grote kans dat Tenzo biedt wat je zoekt! Nog niet helemaal overtuigd? Bezoek de winkel van LUMZ om de meubels in het echt te bekijken.