Spoinq stoelen | LUMZ.nl

0 artikelen

Spoinq
Spoinq geeft je zoveel keuze in kleuren, materialen en modellen dat je altijd de perfecte match vind met je interieur! Bij LUMZ kun je terecht voor stoelen en barkrukken van dit puur Nederlandse merk, dat behalve flexibiliteit ook kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Tel daar een stijlvol, modern design bij op en je hebt de gouden combinatie die “Spoinq” heet!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Over Spoinq
Dit merk is helemaal van Nederlandse bodem; de meubels worden in Nederland ontworpen én geproduceerd. Hierdoor is kwaliteit gewaarborgd en kan jouw ideale combinatie van materialen en kleuren vlot geleverd worden! Spoinq kenmerkt zich door moderne ontwerpen van duurzaam geproduceerde materialen, waarbij veel oog is voor detail en kwaliteit. Alle ontwerpen hebben een functioneel design: zitcomfort is voor Spoinq net zo belangrijk als de looks van een stoel of barkruk! En om het unieke plaatje compleet te maken, worden de meubels ook nog eens op ambachtelijke wijze gemaakt. Met ruimte voor karakter, detail en kwaliteit.

Stoelen
Op LUMZ kun je terecht voor diverse modellen stoelen van Spoinq, waarbij je ook nog eens volop keuze hebt uit kleuren en materialen. De elegante Piramide en Square stoelen werden ontworpen door topdesigner Ruud-Jan Knokke en zijn beide verkrijgbaar met een onderstel van hout of staal. Combineer drie kleuren aan een design eettafel voor een speels geheel! Een verende rugleuning, een design dat de lijn van het lichaam volgt, en bekleding van hoogwaardige kwaliteit zorgen samen voor een aangenaam zitcomfort. Het design van de stoelen van Spoinq is dusdanig elegant en stijlvol dat ze ook uitstekend in de wachtkamer van een kantoor kunnen worden gebruikt. Kijk bovendien eens om je heen de volgende keer dat je een restaurant binnenwandelt: je kunt er zomaar stoelen van Spoinq tegen komen!

Barkrukken
In de Nederlandse keuken en eetkamer zie je hem steeds vaker: de design barkruk. Aan een bartafel, zodat je in eigen huis kunt genieten van drankjes met vrienden. Maar ook aan een kookeiland of gewoon aan het aanrecht, om tijdens het koken even te ontspannen met een glaasje wijn. De barkrukken van Spoinq zijn comfortabel én mooi om te zien. Natuurlijk heb je ook bij de barkruk keuze uit verschillende combinaties van materialen en kleuren.

Kom langs in onze showroom!
Een samenwerking met bekende designers zoals Roderick Vos en Gerard van den Berg maakt de collectie van Spoinq karakteristiek en origineel. Trendy meubels van ambachtelijke en hoogwaardige kwaliteit die zowel het woonkamer interieur als de kantooromgeving van een sfeervolle look voorzien. Twijfel over de stof of kleur? Kom dan proefzitten en stofstalen testen in onze sfeervolle showroom van 1000m2 (te Houten, nabij Utrecht)!