SEVN

25 artikelen

SEVN bank samenstellen & bestellen
Het Nederlandse merk SEVN biedt een breed scala eigentijdse banken. Bij LUMZ - erkend SEVN dealer in Nederland & België - bestel je eenvoudig je SEVN bank online. Kies hieronder een model, configureer je bank en je kunt direct bestellen. Staat jouw SEVN bank er niet tussen? Geen zorgen! We kunnen ieder model van SEVN in bestelling nemen. Neem hiervoor contact met ons op.
SEVN bank samenstellen bij LUMZ

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in


Bezoek de winkel van LUMZ

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Onze winkel is 6 dagen per week geopend. Wil je zeker weten dat het product in de winkel staat? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het telefoonnummer is 088-0 222 777. Onze winkel is goed bereikbaar, ligt vlakbij de A27 en er zijn voldoende parkeermogelijkheden. Het adres is Hoofdveste 22, 3992 DG Houten .

 Bekijk SEVN verkooppunt op kaart

Hebben wij de bank momenteel niet onze winkel staan? Vraag ons dan om een entree ticket voor het SEVN Experience Center in Barneveld. Alléén op vertoon van dit ticket kun je SEVN als consument bezoeken en alle banken en mogelijkheden uitproberen. Tot een keuze gekomen? Bestel dan via onze website, telefonisch, per mail of in de winkel.