Landelijke kasten bij LUMZ.nl

Landelijke kasten zijn er in allerlei soorten en maten. Van strakke vitrinekasten van hout tot witte tv-meubels met klassieke flair. Wat deze kasten gemeen hebben is de warme en vriendelijke uitstraling. Welke landelijke kast vindt u onweerstaanbaar?

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Landelijke buffetkasten
Landelijke buffetkasten, servieskasten en vitrinekasten zijn prachtig of ze nu gebruikt voor servies, boeken of accessoires. Als uw huis groot genoeg is, dan kan een mooie landelijke buffetkast echt niet ontbreken. Ons assortiment bevat zowel smalle vitrinekasten als imposante, landelijke buffetkasten.

Houten dressoirs
Dressoirs zijn er in allerlei soorten en maten. Authentiek hout, onbehandeld eiken, met deurtjes, met lades. Houten dressoirs zijn stijlvol en passen in elke woonstijl, dus ook prima in landelijke sfeer. Een dressoir biedt praktische opbergruimte en staat mooi in uw interieur.

Landelijke kasten online bestellen
Bent u op zoek naar een landelijke kast? Bij Onlinedesigenmeubel bent u aan het juiste adres. Bekijk het ruimte aanbod op onze website. In onze showroom in Utrecht (Nederland) en Nieuwerkerken (België) kunt u een gedeelte van onze collectie bekijken. Mocht u nog vragen hebben dan is onze klantenservice bereikbaar via telefoon 0880222777, chat of email [email protected]