Kare Design Kroonluchters

2 artikelen

Kare design meubels

KARE Design


Kare design, opgericht in 1981 door twee studenten in München. Hun slogan luidt: "Meer smaak dan geld" Ze streven naar een goede prijs - kwaliteit verhouding en willen dat jouw huis, jouw passie wordt. Dit is een grote overeenkomst met LUMZ en een belangrijke reden waarom wij met hun samenwerken. Het merk Kare Design is een individualistisch merk met steeds nieuwe innovaties. In de collectie zijn uiteenlopende design meubelen te vinden.


Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

KARE Design


Kare design, opgericht in 1981 door twee studenten in München. Hun slogan luidt: "Meer smaak dan geld" Ze streven naar een goede prijs - kwaliteit verhouding en willen dat jouw huis, jouw passie wordt. Dit is een grote overeenkomst met LUMZ en een belangrijke reden waarom wij met hun samenwerken. Het merk Kare Design is een individualistisch merk met steeds nieuwe innovaties. In de collectie zijn uiteenlopende design meubelen te vinden.


Kare design ontwerpt in veel verschillende stijlen. Dit resulteert in een diverse collectie design meubelen, retro meubels en moderne meubels. De meubels kenmerken zich door hun eigen excentrieke stijlen. De verschillende lijnen zijn vrijwel allemaal thema gerelateerd en geinspireerd op verschillende aspecten, zoals bijvoorbeeld: landen of kledingstijlen. Binnen de collectie zijn verschillende gerelateerde Kare design meubels te vinden. Zo is er bijvoorbeeld van de collectie Malibu een wandkast, bureau, eettafel etc. leverbaar. U kunt dus u hele interieur met dezelfde stijl Kare design meubelen verfraaien.

Kare design winkel vlakbij Utrecht

In onze winkel in Houten hebben wij diverse artikelen van Kare Design staan. Wilt u een product komen bekijken, dan staat de koffie hier al tijd voor u klaar. De woonwinkel ligt centraal in Nederland. Wilt u zeker weten dat het product in de meubelzaak staat, neem dan van te voren telefonisch contact met ons op. Het telefoonnummer is 088-0 222 777. Onze winkel is goed bereikbaar, er zijn voldoende parkeermogelijkheden en ligt vlakbij de A27. Het adres is Hoofdveste 22, 3992 DG Houten .

Toon op kaart

Kare design lampen

Verlichting is een must in elk huis. Kare Design ontwerpt daarom ook verlichting. Deze design verlichting is net zo uniek als de design meubelen die ze ontwerpen. In de lampen vind je verschillende booglampen, hanglampen, tafellampen en vloerlampen. Deze lampen kunnen een echte eyecatcher zijn in de woon en/of slaapkamer en zijn ook een uitstekende aanvulling op de design meubels. De lampen van Kare Design zullen uw interieur echt helemaal afmaken!

Kare design woonaccessoires

De woonaccessoires willen wij als laatste specifiek onder de aandacht brengen. Voor echte design woonaccessoires kunt u bij LUMZ terecht. Kare Design ontwerpt verschillende soorten spiegels en paraplubakken. Vooral de spiegels kenmerken zich Kare met hun excentrieke uiterlijk. Bekijk dus snel alle design meubelen van Kare design op LUMZ.nl!


Kroonluchters hebben iets bijzonders. Ze toveren een ruimte in een oogwenk om tot een romantisch, feestelijk geheel. Deze sierlijke blikvangers onderscheiden zich van andere hanglampen door de unieke vorm en, in de meeste gevallen, meerdere armen met daarop subtiele lampjes. Toch bestaat er tegenwoordig een grote variatie aan kroonluchters, van klassieke varianten met glazen kralen tot strakke designs van chroom: een model voor in elke woonstijl! Een majestueuze lamp voor boven het bed of in de zithoek, die bovendien vaak een bijzonder lichtschouwspel op je plafond en muren veroorzaakt. Kijk gauw welk pareltje jouw interieur compleet kan maken.

Van klassiek tot modern

De kroonluchter blinkt in de eerste plaats uit in schoonheid en elegantie, geheel in overeenstemming met de oorsprong van de lamp: al in de Middeleeuwen stond diens voorloper, een kruis of cirkel van kaarsen aan het plafond, voor rijkdom en status. Sinds de 15e eeuw is het model langzaam uitgegroeid tot een koninklijk statussymbool. Tegenwoordig is de sierlijke blikvanger er voor iedereen en komen we talloze uitvoeringen tegen. Brocante kroonluchters met honderden hangers, maar ook moderne exemplaren met strakke lijnen. De bijzondere modellen van Kare Design zijn omhuld door een zwarte lampenkap van stof of een elegante vogelkooi, en zelfs hertengeweien inspireren de ontwerpers tot mooie creaties.

Een aanwinst voor elke kamer

Kroonluchters zijn fantastisch om te zien en dat maakt ze geschikt voor vrijwel elke woonruimte. In de hal zorgt een sierlijk model voor een warm welkom, terwijl de glazen hangers je slaapkamerplafond versieren met een speels lichtschouwspel. Een modern exemplaar op ooghoogte boven je design eetkamertafel maakt dat je er elke dag volop van kunt genieten. De lamp is een aanwinst voor elke woonruimte, maar let wel goed op dat het uitgesproken karakter samengaat met je wooninterieur: de verkeerde stijl of kleur kan de harmonie in een kamer flink doorbreken. Met de kroonluchters van LUMZ.nl vind je gelukkig altijd een mooie match!