CD- en DVD rekken

3 artikelen

Bent u ook elke keer op zoek naar die ene CD of DVD maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij bieden zowel CD als DVD Opbergsystemen aan. U hoeft nooit meer lang te zoeken, maar heeft snel elke CD of DVD tot uw beschikking. Van een hoogglans CD rek tot nikkel DVD Kast, de opbergsystem bij LUMZ.nl zijn modern, betaalbaar en in meerdere uitvoeringen leverbaar. Ze hebben meer dan genoeg opbergruimte voor al uw dvd's en cd's en passen in vrijwel elk interieur.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

CD Rek of DVD Kast? | LUMZ.nl | Moderne opbergsystemen

De CD- en DVD rekken van LUMZ zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen waaronder; hoogglans wit, helder glas, nikkel en RVS. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende afmetingen.Het gebruik van een CD Rek of DVD Kast scheelt je een hoop zoek tijd en is daardoor erg praktisch en functioneel. De CD- en DVD-rekken van LUMZ.nl zijn vooral handig voor regelmatig gebruik, maar ook alleen als aanvulling op de rest van uw meubels. Zoals u hebt gelezen bieden wij bij LUMZ meer dan genoeg CD Kasten, Opbergsystemen, DVD kasten en rekken aan.

Wilt u het rek van uw keuze eerst zien, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Utrecht. Hier zijn veel van onze CD- en DVD rekken aanwezig. U kunt ons van te voren even bellen om zeker te weten dat het product van uw keuze ook daadwerkelijk in de showroom aanwezig is. De klantenservice is 7 dagen per week van 09:00 tot 19:00 zowel telefonisch als via de e-mail bereikbaar. Een CD Rek of DVD Kast van onze merken Giani en Spinder zijn modern, exclusief en betaalbaar, dus wilt u een stijlvoll en moderne design opbergsystemen? Bestel nu en dan brengen wij hem graag bij u thuis. Wilt u iets anders dan een cd rek of dvd kast? LUMZ.nl heeft een ruim assortiment design meubelen, zoals design tafels, design lampen, design zitmeubilair, design kapstokken en overige design woonaccessoires.