Glazen salontafel kopen? | Bekijk en bestel bij LUMZ.nl

Geef je zithoek een ruimtelijk aanzicht met een mooie glazen salontafel. Zelfs riante tafels lijken nauwelijks plaats in te nemen dankzij het transparante glas! Bovendien gaat de neutrale tint samen met vrijwel elk bankstel, elke vloer en elke accessoire. Dat maakt de glazen salontafel een ideaal meubel voor in de zithoek. Dat, én de stijlvolle uitstraling van de tafel! Op LUMZ.nl vind je diverse modellen: groot of klein, van helder of gezandstraald glas, met wieltjes of in gebogen vorm. Het merk Helderr is specialist op het gebied van glazen meubels en heeft vele modellen. Kijk gauw verder voor meer inspiratie!

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Kom langs in onze showroom!

Wil je de lijn van een salontafel of het ruimtelijke effect van het glas eerst met eigen ogen zien? Kom dan langs in onze showroom van 1000m2 te Houten (nabij Utrecht)! Onze medewerkers voorzien je graag van advies. Als je zeker wil zijn dat een bepaald model in de showroom staat, neem dan contact op met de klantenservice van LUMZ (088-0 222 777).

Helderr

Het merk Helderr is specialist op het gebied van glazen meubels en heeft vele bijzondere modellen ontworpen. Dit is glas in zijn puurste vorm! Helderr is een Nederlands merk dat sinds 1972 in het plaatsje Heesch de mooiste glazen meubels ontwerpt en produceert. Kenmerkend voor Helderr zijn de uitstekende kwaliteit, unieke designs en tijdloze producten die van elke woonruimte iets bijzonders maken!

Originele ontwerpen

Bij LUMZ vind je glazen salontafels in vele soorten, maten en stijlen. Gebogen glas geeft het meubel een elegante look, terwijl gezandstraalde accenten voor een speels effect zorgen. Een salontafel van glas kan recht op glazen zijwanden steunen of een design ontwerp hebben met schuine platen. Wielen zijn handig én vormen een leuk detail. Een combinatie met RVS of hout maakt het geheel extra bijzonder. Wat voor glazen salontafel je ook zoekt, bij LUMZ ben je aan het juiste adres!