Houten staande lamp

Een houten staande lamp past altijd goed in je interieur, wat je smaak ook is. Dit eerlijke, natuurlijke materiaal staat prachtig bij elke woonstijl. Met een houten staande lamp creëer je warmte en sfeer in je woon- of slaapkamer. In de webshop van LUMZ vind je een uitgebreide collectie houten staande lampen. Kijk snel!

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Waarom een houten staande lamp kopen?

De houten staande lamp is al jaren een grote favoriet op woongebied. Dat is logisch, want hout is neutraal, robuust en verveelt niet snel. Dit mooie materiaal past bovendien bij alle kleuren en stijlen banken, vloerkleden en muren. Verder is het geschikt voor allerlei vormen. Er zijn houten staande lampen met een rechte, slanke, een sierlijk gebogen of een vintage gedraaide standaard.

Een houten staande lamp past overal

Bij een houten staande lamp denk je misschien in eerste instantie aan een landelijke of klassieke uitstraling. Maar ook stoer en industrieel is heel goed mogelijk in combinatie met een lamp van hout. Met de keuze van de kap maak je het verschil en pas je de lamp aan naar je smaak en het interieur aan. Een zwarte metalen kap is stoer en modern, terwijl een witte stoffen kap in combinatie met stoer hout prachtig staat in een landelijk interieur.

Meer sfeer met een houten staande lamp

Een houten staande lamp geeft elke ruimte een natuurlijke, rustige uitstraling. Voor variatie in je interieur kun je kiezen uit verschillende soorten hout, zoals licht, glad hout en stoer donker hout. Of ga jij voor trendy wrakhout? Dit type hout is erg geliefd vanwege de doorleefde, eerlijke look.

Wil je ook zo’n prachtige houten staande lamp kopen om meer sfeer en gezelligheid in je huis te brengen? Bij LUMZ vind je beslist de lamp die perfect past bij je smaak, of je nu houdt van landelijk of hypermodern. Bestel snel je favoriete houten staande lamp of bekijk hem in de LUMZ woonwinkel in Utrecht. Daar vind je nog veel meer eigentijdse en betaalbare lampen, zoals bijzondere hanglampen, industriële spots en moderne kroonluchters. Met LUMZ maak je je kamer snel trendy en extra gezellig.