Hippe hanglamp

Kies voor betaalbaar design met een hippe hanglamp van een van de bijzondere merken uit de LUMZ-collectie. Jouw nieuwe lamp wordt snel geleverd vanuit eigen voorraad en je kunt rekenen op een uitstekende service.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een hippe hanglamp voor iedere stijl

Kan jouw woning wat meer verlichting gebruiken? En wil je een gezellige woonkamer, een mooi verlichte hal, of een slaapkamer met voldoende licht creëren? Dan kies je voor een hippe hanglamp in een bijzondere uitvoering. Met industriële spotjes, bijvoorbeeld. Een hippe lamp voor de eettafel. Of een oversized staande lamp in een mooi design. Daarmee voeg je echt iets bijzonders toe aan jouw interieur. In de uitgebreide LUMZ-collectie vind je een grote hippe hanglamp voor boven een aanrecht of een grote tafel, maar ook horizontale balken met meerdere lichtbronnen.

Vernieuw je huis met trendy lampen

Met betaalbare designlampen kun je jouw huis zonder verf of behang een totaal nieuwe uitstraling geven. Ga je voor een industriële sfeer in huis? Kies dan bijvoorbeeld voor een hippe hanglamp in een betonlook met een oversized kap. Ook spotjes of bundels grote lichtbollen aan stevige snoeren zijn perfect om een wat saaie kamer of een donkere hoek in huis binnen no time een volledig nieuwe uitstraling te geven. Zet jouw kunstwerken of een bijzondere plant in de spotlight met richtbare spots. In de Santa-collectie zie je perfecte voorbeelden van hanglampen in een landelijke of industriële vormgeving.

Denk creatief met een hippe hanglamp

Een hippe hanglamp met een opvallende vormgeving kun je op meer plekken in huis ophangen dan in de woonkamer alleen. Wat denk je van een mooie houten balk met richtbare spots voor in de slaapkamer? Of van een ideale moderne hanglamp met daglicht in jouw wat donkere werkruimte? Kies voor een grote hippe hanglamp in RVS boven een eettafel en creëer een rode draad door in jouw interieur te kiezen voor het combineren van hippe lampen in dezelfde materialen. Van landelijk tot minimalistisch: jij bepaalt de sfeer met opvallende en mooie lampen.

Kies voor betaalbaar design van de meest bijzondere merken met een hippe hanglamp voor iedere kamer in huis. Met de snelle levering en goede service van LUMZ zorg je voor een nieuwe look in huis.