Hanglamp grijs

Een bijzondere hanglamp is een echte sfeermaker voor je woning. Ben je op zoek naar een mooie en trendy hanglamp in het grijs? Bij LUMZ vind je hem beslist! Kies snel jouw favoriete hanglamp uit het uitgebreide assortiment eigentijdse lampen.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Een grijze hanglamp past overal

Denk je dat een hanglamp in het grijs niet past in jouw interieur? Tegenwoordig zijn grijze hanglampen in zoveel stijlen en vormen verkrijgbaar dat ze in elk interieur passen: van stoere industriële lampen tot unieke retrovarianten. Zo wordt je nieuwe hanglamp in grijs de perfecte toevoeging voor je woning. Een grijze hanglamp maakt je robuuste eethoek helemaal af of geeft je witte zoekhoek een eigentijds, strak randje.

Een hanglamp van grijs metaal of leer

Veel grijze hanglampen zijn gemaakt van stijlvol mat of hip glanzend metaal. Sommige lampen zijn strak en eenvoudig, andere versies zijn bewerkt, geperforeerd of van metaaldraad voor een bijzonder effect. Met een stoere beton-look krijgt een hanglamp in grijs een industrieel tintje. Mag het van jou nóg iets aparter? Ga dan voor een hanglamp in grijs leer: dát is pas tof! Als je een grijze lamp iets te strak of eenvoudig vindt, zijn details van hout of touw de oplossing. Ook een hanglamp van glas is natuurlijk prachtig in een mooie grijze tint.

Is een hanglamp in grijs industrieel?

Zodra je een stoere grijze hanglamp ophangt, krijgt je woonkamer of slaapkamer meteen een trendy industrieel tintje. Maar een grijze lamp kan ook subtiel landelijk of modern-klassiek zijn. Een eenvoudig design gecombineerd met bijvoorbeeld een zachte matgrijze tint past perfect in een romantische of Scandinavische sfeer, hoewel je ook kunt gaan voor een mix tussen industrieel en retro.

Als je kiest voor een hippe hanglamp in het grijs kun je prima terecht in de webshop van LUMZ! Bestel vandaag nog jouw favoriete lamp! In de webshop vind je nog veel meer trendy en betaalbare accessoires en meubels om je woning weer helemaal up to date te maken. Wil je je nieuwe hanglamp of ander item liever eerst in het echt zien? Dat kan. LUMZ heeft namelijk een grote woonwinkel in Utrecht.