Design meubels bij LUMZ

Met design meubels krijgt je huis een moderne inrichting vol stijlvolle kunstwerken. Want elk meubel is met zorg ontworpen door bijzondere mensen met een unieke kijk op de wereld. Moderne kasten kunnen ronde of scherpe hoeken hebben maar volgen altijd een duidelijke lijn, waardoor je woonruimte een rustig aanzicht krijgt. Hoewel verschillende materialen worden gebruikt is de afwerking vrijwel altijd netjes en glad. Hoogglans wit, glas en RVS geven een ruimtelijk gevoel in de kamer, terwijl felgekleurde accenten vaneen design stoel leven in de brouwerij brengen. Op LUMZ.nl vind je design meubelen in alle soorten en maten, dus kijk gauw welke bij jou passen!

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Design lampen

Een eenvoudig modern interieur kan in een mum van tijd gezellig en bijzonder worden met de juiste verlichting. Originele ontwerpen en een slimme keuze voor materiaalgebruik maakt dat design lampen een genot zijn om naar te kijken! Haal op moderne wijze een stukje natuur in huis met een lamp in de vorm van een bloemkelk of een RVS kapstok in de vorm van een boom. Een elegante tafellamp maakt je sidetable bijzonder terwijl een hanglamp in verschillende kleuren glas je eettafel een speels effect geeft. Met de design lampen van LUMZ krijgt je huis sfeer én stijl.

Trendy kunstwerken

Binnen een design woonstijl heb je ruime keuze uit specifieke vormgevingen en kleurtonen. Kies bewust voor een bepaald model bank, kast en eettafel en kleed je interieur vervolgens verder aan met kleine meubels en accessoires. LUMZ.nl staat vol met trendy meubels voor een modern interieur. Ook compacte meubels kunnen heel wat toevoegen aan je bestaande inrichting. Denk bijvoorbeeld aan een wandrek in een elegant slakkenhuis model of een bijzettafel met zo’n origineel design dat de tafel een waar kunstwerk lijkt. Een smalle gang oogt bovendien een stuk ruimer met een hoogglans witte schoenenkast en RVS kapstok erin. Combineer naar wens met de design meubels van LUMZ!