Brocante meubels bij LUMZ.nl

Met een brocante wooninrichting krijgt je huis sfeer, karakter en klasse. Brocante meubels hebben een doorleefde look, zodat ze een verhaal lijken te vertellen over een ver en romantisch verleden. De sierlijke lijnen en details doen denken aan de Franse adel in de tijd van Lodewijk de 14e. Bij LUMZ vind je grootse kroonluchters met fijne glashangers, elegante kaptafels op sierlijke poten en charmante spiegels met prachtige ornamenten. Een klassieke woonstijl met een lichte en sfeervolle uitstraling, om voortaan in een romantisch huis thuis te komen. Doe meteen inspiratie op voor je brocante wooninrichting op LUMZ!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Romantiek en schoonheid

Een brocant interieur kenmerkt zich door romantiek en schoonheid. Brocante kasten en tafels geven je een kijkje in de huizen van Franse adel in de 17e eeuw. Laat je meevoeren naar prille romances op een majestueus landgoed en droom weg bij alle pracht en praal. Prachtige ornamenten versieren de poten van je kast terwijl bijzondere kroonluchters gevangen lijken achter een verfijnde vogelkooi. De gebruikte look maakt je brocante meubels interessant, terwijl het wit en zilver een ruimtelijke aanzicht in huis geven. LUMZ heeft brocante kasten, tafels, spiegels en lampen zodat elke kamer een romantische sfeer krijgt.

Doe inspiratie op in onze showroom in Houten!

Een eenvoudige wooninrichting krijgt al gauw een brocante look wanneer je deze aankleedt met een kroonluchter van mooie glashangers of een spiegel met sierlijke ornamenten. In goud, zilver en wit. Of ga voor een mysterieuze inrichting met zwarte accenten. De gebruikte uitstraling van de brocante meubels geven je huis karakter en sfeer. In onze gezellige showroom van 1000m2 in Houten (Utrecht) kun je uitgebreid inspiratie opdoen. Onze medewerkers adviseren je graag! Als je zeker wil zijn dat een bepaald model in de showroom staat, neem dan contact op met de klantenservice van LUMZ (088-0 222 777). Laat je verleiden door de charmante lijnen van de brocante meubels en haal romantiek in huis!