Lectuurbakken

5 artikelen

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

De ouderwetse krantenbak is verleden tijd. Bij LUMZ vindt u moderne lectuurbakken met stijl. In het assortiment zijn lectuurbakken van glas opgenomen: strak, modern en altijd stijlvol. Natuurlijk mag een RVS lectuurbak niet ontbreken. Er worden continu nieuwe producten toegevoegd aan de collectie.

Lectuurbak glas
Onze collectie omvat lectuurbakken van glas met een modern design van het merk Helderr. Een glazen lectuurbak past in elke interieurstijl en is daarom erg praktisch. U hoeft geen rekening te houden met kleur van andere meubels of uw vloer, glas is altijd stijlvol.

Design tijdschriftenrekken
Tijdschriftenrekken of tijdschriftmanden houden kranten en tijdschriften netjes bij elkaar. Een design tijdschriftenrek is een functioneel decoratief item. Het is een onmisbaar woonaccessoire. Een salontafel of bijzettafel met lectuurvak is ideaal voor kleinere huizen. Een salontafel heeft u toch nodig, waarom dan niet een salontafel met opbergruimte?

Lectuurbak online kopen
Heeft u een moderne lectuurbak gezien die u wilt bestellen? Dat kan! Bij LUMZ bestelt u gemakkelijk online en uw bestelling wordt gratis thuis bezorgd. ? Mocht u nog vragen hebben dan is onze klantenservice 7 dagen per week van 09:00 tot 19:00 zowel telefonisch en via de e-mail bereikbaar.