Tafels

20 artikelen

Een tuintafel op het terras met een paar fijne stoelen eraan, en voor je het weet eet je elke avond buiten in het zomerse zonnetje! Zet je de tafel onder een overkapping met een heater erboven, dan kun je zelfs in de winter zo nu en dan van een goede maaltijd in de buitenlucht genieten. De buitentafels uit ons assortiment hebben een modern en stijlvol design, zodat je ze ’s winters binnenshuis kunt gebruiken voor spelletjes en hobby’s.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Welke maat buitentafel?

Kijk eerst eens goed naar de indeling van je tuin om te bepalen welk formaat tafel daar het beste past. Hoewel een grote tafel van 200 bij 90 centimeter heerlijk veel ruimte biedt, is het natuurlijk zonde als er daardoor geen plaats meer is voor comfortabele stoelen of een loungeset. Soms is het dan beter te kiezen voor een kleinere buitentafel waar je met het gezin aan kunt eten, en er een opklapbaar tafeltje uit de schuur bij te pakken zodra de familie komt barbecueën.

Vergeet de salontafel niet

Heb je al een mooie loungeset uitgekozen voor de hoek van de tuin, tussen de bloemen en heerlijk in het zonnetje? Vergeet dan niet de salontafel. Al is dit niet het eerste meubel waar we aan denken bij de inrichting van het terras, de salontafel maakt ook de loungehoek geschikt voor gezellige tapas maaltijden. Bovendien is het een ideale plek voor sfeervolle decoraties.

Prettig winkelen

LUMZ maakt de aanschaf van je nieuwe tuintafel graag zo prettig en gemakkelijk mogelijk. De voordelen op een rij:

Bestellen is 100% veilig, want we werken alleen met zeer betrouwbare betalingsmogelijkheden.

  • Ruime keuze uit betalingsmogelijkheden
  • Geen verzendkosten bij bestellingen boven €50,-
  • Kosteloos retourneren of omruilen binnen 14 dagen
  • Mogelijkheid tot bezorging in het weekend

Heb je nog vragen over een tuintafel of ander product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op 088- 0 222 777. We zijn 7 dagen per week bereikbaar!