Ronde salontafels

60 artikelen

Een ronde salontafel zorgt voor een fijne balans in jouw interieur. Ronde tafels doorbreken de vele rechte lijnen in huis en dit zorgt voor een mooi contrast. Een ronde salontafel laat zich ook makkelijk combineren met andere tafeltjes, wat zorgt voor een speels effect. Bij LUMZ vind je een uitgebreid assortiment aan ronde salontafels in verschillende kleuren en materialen. We hebben voor ieder wat wils.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een salontafel is onmisbaar in huis. Dit is de plek waar je hapjes, drankjes en misschien zelfs boeken en tijdschriften op neerlegt. Een ronde salontafel is momenteel erg populair en dat is niet meer dan logisch. Dankzij zijn zachte vormen en praktische kanten is de ronde salontafel een goede keuze. Bij LUMZ vind je altijd een mooie ronde tafel voor in jouw woonkamer.

De voordelen van een ronde salontafel

De zachte vorm van een ronde salontafel past perfect in een interieur met veel rechte lijnen. Denk er maar eens over na, vaak zijn een vloerkleed, bank en tv-meubel rechthoekige meubels. Een ronde tafel is dan zeker een goede oplossing in de woonkamer. Daarnaast heeft het ook praktische voordelen. Een ronde tafel heeft geen scherpe hoeken, dus met name kleine kinderen zullen hier zich minder snel aan bezeren.

Combineer verschillende ronde tafels

Je kunt natuurlijk kiezen voor één grote salontafel, maar het is ook leuk om te spelen met de indeling. Zet meerdere ronde tafels bij elkaar voor een speels effect. Je kunt hierbij kiezen uit een ronde salontafel en een kleinere ronde bijzettafel uit dezelfde serie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Zorg er wel voor dat de verschillende tafels bij elkaar passen qua kleur of materiaal, zodat het niet te rommelig oogt. Ook dit is weer lekker praktisch, want je schuift makkelijk één van de ronde tafels tijdelijk naast de fauteuil of bank als je bijvoorbeeld ergens je drankje wil neerzetten.

Ronde salontafel kopen?

Heb je je oog laten vallen op een mooie ronde salontafel bij ons? Je bestelt het gemakkelijk online via onze website, maar je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze winkel in Houten. Hier kun je meubels in het echt bekijken en direct de bestelling plaatsen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via chat, telefoon of e-mail of kom langs in de winkel. We helpen je graag verder!