Zuiver Salontafels

1 artikel

Zuiver design is een Nederlandse onderneming die is opgericht in 1998. Zuiver streeft naar goede ontwikkelingen en vernieuwingen wat betreft inkoop en verkoop van verschillende design meubelen, verlichting en woonaccessoires. Zuiver heeft een collectie die breed en goed in balans is. In elke categorie design meubels hebben zij een eyecather ontwikkeld.

Zuiver design meubels

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

De design meubelen die Zuiver Design ontwerpt onderscheiden zich door hun design en eenvoud. Ze hebben een modern en strak uiterlijk die past binnen vrijwel iedere woonstijl. Ook worden er veel natuurlijke materialen gebruikt zoals verschillende soorten hout. Deze worden dan gecombineerd met een felle kleur of hoogglans wat een modern uiterlijk geeft aan de design meubelen.

Zuiver design lampen

De lampen van Zuiver design kenmerken zich, net als de design meubels, door hun eenvoud. Maar af en toe zit er een artistiek exemplaar tussen. De collectie heeft booglampen, hanglampen, vloerlampen en tafellampen. De verschillende woonstijlen zoals retro, landelijk en modern, kunnen bij deze lampen goed gecombineerd worden. Daarnaast zijn ze een echte toegevoegde waarde op de design meubelen van Zuiver design en zullen de lampen het plaatje helemaal compleet maken.

Zuiver design woonaccessoires

Een vloerkleed, een spiegel of een design kunst koe. Dat zijn typische Zuiver design woonaccessoires. De vloerkleden hebben een natuurlijk karakter en hebben natuurlijke kleuren zoals bruintinten, grijs en wit. De design spiegels zijn niet zomaar spiegels, ook dit zijn weer unieke exemplaren. Tot slot de kunst koe en de kunst biggen, deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en fleuren elke woning op. Kort samengevat is er voor ieder wat wils in de Zuiver design collectie. Het zijn stuk voor stuk unieke design meubelen en elk van deze Zuiver meubels zullen een eyecatcher vormen binnen uw interieur. Bekijk en bestel snel de gehele Zuiver meubelen collectie op LUMZ.nl!  

 


Een salontafel is eigenlijk onmisbaar in je zithoek. Waar moet je anders je hapjes, drankjes en afstandsbediening neerleggen? De trend van dit moment zijn ronde salontafels, marmeren salontafels en de stoere industriële salontafel. Welke jij uiteindelijk kiest is afhankelijk van jouw stijl en de ruimte die je hebt. In elke woonstijl en voor ieder budget: bij LUMZ vind je altijd een geschikte salontafel voor in jouw zithoek.

Een salontafel kan simpelweg niet ontbreken in de zithoek. Je kunt hier je kopje koffie, afstandsbedieningen en tijdschriften op kwijt, maar bijvoorbeeld ook een mooie bos bloemen. Het ligt aan je wensen en huidige indeling van de zithoek welke salontafel het beste past. Voor een speels effect combineer je meerdere salontafels en bijzettafels bij elkaar. Dit kan uit dezelfde serie, maar hoeft natuurlijk niet.

Vorm salontafel

De vorm van de salontafel is bepalend voor de uitstraling. Een rechthoekige of glazen salontafel zal al snel zorgen voor een strakke uitstraling. Heb je veel rechthoekige items in jouw interieur? Denk er dan eens over om een salontafel uit te kiezen met een ronde of ovale vorm. Dit doorbreekt de vele rechte lijnen in huis en zorgt voor een mooie balans. Je kunt ook verschillende vormen, kleuren en materialen met elkaar combineren voor een speels effect.

Het materiaal en stijl van de salontafel

Je kunt tegenwoordig uit veel verschillende materialen kiezen voor een salontafel. Zo heb je salontafels van hout, marmer, kunststof, beton, terrazzo, metaal en glas. Niet alleen de vorm, maar ook het materiaal zorgt voor de uitstraling van de salontafel. Wil je een stoere, industriële salontafel? Dan kun je het beste kijken naar een exemplaar van metaal of beton. Een houten of marmeren salontafel zal eerder onder de klassieke stijlen vallen, en terrazzo en glas geven een salontafel juist een moderne look. Bij LUMZ vind je ze allemaal, neem dus vooral een kijkje.

Salontafel of bijzettafel?

Een salontafel is vaak een slag groter dan een bijzettafel. Een bijzettafel kun je makkelijk verplaatsen en bijvoorbeeld ook bij een fauteuil of naast de bank neerzetten. Een salontafel is daar net te groot voor en neemt meestal zijn plekje in voor de bank op een vloerkleed. Een salontafel met opbergruimte is ideaal voor kleinere ruimtes of als je graag spullen bij de hand hebt in de zithoek. Zo heb je salontafels met een plank onder de tafel: ideaal voor tijdschriften en boeken.

Kom langs in onze winkel

Ben jij er nog niet over uit welke salontafel het beste in jouw interieur past? Kom langs in onze winkel, hier hebben we een deel van ons assortiment opgesteld staan. Zo kun je goed zien welke tafeltjes bij jouw woonstijl passen. We staan van maandag t/m zaterdag van 10:00u tot 17:00u voor je klaar in onze winkel en verwelkomen je graag!