Aflevering 9

Op wereldreis met Souraya van Binti Home

Welkom bij de allerlaatste aflevering van Steel de Showroom! We sluiten af met interieurstylist en ondernemer Souraya van Binti Home. Ze woont samen met haar grote liefde en hun zoontje in Hoofddorp. Daarnaast heeft ze, jawel, een tweede huis in Egypte. Hoe tof is dat?!

Souraya werkt als interieurstylist, maar dan wel in de breedste zin van het woord. Ze helpt mensen thuis, maar is ook online een grote inspiratiebron. Souraya laat zich inspireren door haar Arabische achtergrond (ze is half Egyptisch en half Nederlands) maar combineert dit wel met het moderne en strakke van Nederland. De belangrijkste tip van Souraya? Durf voor kleur te gaan!

De challenge van deze aflevering: ga op wereldreis door onze showroom. Ben jij benieuwd of Souraya in één minuut alle benodigde items bij elkaar wist te grijpen? Je ziet het uiteraard in de video.

De hoogtepunten van deze aflevering

Souraya zette de lamp en het kamerscherm naast de bank neer. Toch werkte dit niet helemaal lekker, het is óf de lamp, óf het kamerscherm.

En ook dat is inrichten: gewoon lekker proberen en schuiven. Als je voelt dat het niet werkt, probeer je een andere combinatie. En vergeet niet, weglaten is ook een kunst. Uiteindelijk werd het dus het kamerscherm, de lamp werd aan de kant geschoven.

Een vloerkleed is ideaal om als uitgangspunt te nemen. Je kunt hier alle kleuren uit je gekozen kleurenpalet in terug laten komen. In de studio van Souraya zie je de gele kleur van de muur en de terra kleur van de fauteuil terug in het kleed: een perfecte match.

Souraya ging in één minuut op wereldreis door onze winkel. Je ziet de wereldse invloeden terug in het vloerkleed, de verschillende ambachten, planten, kunst, en vooral in de warme aardetinten. Voor Souraya is zeker dat laatste belangrijk voor het wereldse gevoel.

Challenge geslaagd!

DOE MEE EN WIN!

Aan het einde van iedere aflevering geven we een tof item uit de ingerichte studio weg.

Wil jij kans maken op de Kare Design Mamo tafellamp? Deel dan de video en laat in de comments bij YouTube of Instagram weten dat je meedoet.

Heb je een vraag over de aflevering of gebruikte artikelen?