Aflevering 8

Hotel Chic met Judith van HUIZEDOP

We zijn aanbeland bij aflevering 8, met kandidaat Judith Doppenveld van het interieurplatform HUIZEDOP! Hier deelt ze tips en inspiratie over interieur en lifestyle. Ze houdt heel erg van naturelkleuren, grijstinten en donkere muren. Zwart spannend? Niet volgens Judith, het is juist lekker gezellig en knus. 

Judith heeft altijd een liefde voor interieur gehad, maar dit kwam pas echt tot uiting toen ze haar huidige huis kocht met haar man. Deze werd casco opgeleverd, waardoor ze de indeling helemaal zelf kon bedenken. En als kers op de taart kwam er een compleet nieuw interieur. Dit hele proces deelde ze op Instagram, en de rest is eigenlijk geschiedenis.

De challenge voor Judith: richt een woonkamer in met het thema ‘Hotel Chic’. Ben jij benieuwd of zij in één minuut alle benodigde items bij elkaar wist te grijpen? Bekijk het in de video!

De hoogtepunten van deze aflevering

‘Deze wil ik eigenlijk helemaal niet!’ En tóch die sticker erop plakken. Dat vat wel samen hoe chaotisch en snel de shopronde eigenlijk verloopt. Gelukkig zijn we niet zo streng, en kan Judith uiteindelijk toch de fauteuil de studio uitschuiven.

Tip van Judith: wil je graag een lamp bij je bank, maar kun je de juiste vloerlamp niet vinden? Denk dan eens aan een hanglamp! Het neemt minder ruimte in beslag en maakt zo’n gezellig hoekje helemaal af.

Tanja stuurde Judith op pad met het thema Hotel Chic. Nou, het is gelukt hoor! Wel met de HUIZEDOP invloeden natuurlijk. De studio is lekker chic geworden, met de velvet kussentjes, donkere muur en de gouden elementen. Of zoals Tanja zegt: het voelt net alsof je in de lobby van een chic hotel zit. Challenge geslaagd.

DOE MEE EN WIN!

Aan het einde van iedere aflevering geven we een tof item uit de ingerichte studio weg.

Wil jij kans maken op de Plecto spiegel van By-Boo? Deel dan de video en laat in de comments bij YouTube of Instagram weten dat je meedoet.

Heb je een vraag over de aflevering of gebruikte artikelen?