Aflevering 7

Botanisch borrelen met Leonie ter Veld

De nieuwe kandidaat van vandaag: foodblogger Leonie! Ze begon zo’n 10 jaar geleden met schrijven over simpele en lekkere studentenmaaltijden, en in de loop van de tijd kwamen daar steeds meer verschillende onderwerpen bij. Zo houdt ze iedere week een dagboek bij met alles wat ze meemaakt, schrijft ze over de reizen die ze maakt én blogt ze over het interieur van haar heerlijke huis in Haarlem waar ze woont met haar vriend Jan en kat Teddy.

En daar komt nu een heel tof avontuur bij! Per toeval kwamen Leonie en Jan een bouwval in hun eigen straat tegen, en besloten deze kans met beide handen aan te grijpen. Het hele huis wordt gestript en opnieuw opgebouwd, helemaal naar eigen ontwerp. En ook hier deelt Leonie natuurlijk alles over via haar blog, video’s en een podcast. Maar nu eerst: onze studio inrichten!

De challenge voor Leonie: richt de studio in met het thema botanisch borrelen. Ben jij benieuwd of zij in één minuut alle benodigde items bij elkaar wist te grijpen? Je ziet het in de video!

De hoogtepunten van deze aflevering

De shopronde met Leonie is met recht de meest hysterische tot nu toe te noemen. Heel hard rennen, veel gegil en heel veel stickers die geplakt worden.

Leonie heeft het verder goed begrepen tijdens de shopronde, ze zet Tanja ook gewoon lekker aan het werk om te stickeren.

De borrelplank! Dat is toch zeker wel een hoogtepunt te noemen. Want zeg nou eerlijk, dit ziet er toch fantastisch uit? En zoals Tanja terecht zegt, dit is natuurlijk ook gewoon een stukje styling, maar dan met eten.

De tip van Leonie: verdeel al het eten overal. Dus leg niet alle blokjes kaas op één plek, maar verdeel het echt over de hele plank. Herhaal dit met de rest van de hapjes en tadaaa! Eet smakelijk.

Botanisch borrelen was de challenge van vandaag. Leonie is terecht blij met haar studio! Heel kleurrijk en lekker veel planten, past perfect in het thema. Daarnaast geeft Leonie in deze aflevering lekker veel tips over eten, het aankleden van je eettafel en natuurlijk de perfecte borrelplank. Kijken dus!

DOE MEE EN WIN!

Aan het einde van iedere aflevering geven we een tof item uit de ingerichte studio weg.

Wil jij kans maken op de Kare Design Curve spiegel? Deel dan de video en laat in de comments bij YouTube of Instagram weten dat je meedoet.

Heb je een vraag over de aflevering of gebruikte artikelen?