Aflevering 6

Tikkeltje romantisch met Suzanne van &SUUS

Suzanne Büller – de Jong, beter bekend als Suus, is onze nieuwste kandidaat. Suus heeft een interieuradviesbureau, maar geeft ook les aan beginnende interieurstylisten. Ze houdt van warmte, gezelligheid en natuurlijke materialen. Modern en design klassieker combineert ze moeiteloos met toffe items uit de kringloop. Een ratjetoe aan stijlen, zo lang het maar gezellig is! En haar grootste droom op interieurgebied? Het inrichten van een vakantiehuis in het buitenland, in Italië bijvoorbeeld. Snappen we wel.

De challenge voor Suzanne: richt jouw droomhuis in en geef ‘m een romantisch tintje. Ben jij benieuwd of zij in één minuut alle benodigde items bij elkaar wist te zoeken? Je ziet het in deze nieuwe aflevering!

De hoogtepunten van deze aflevering

Met wanddecoratie is het fijn voor het oog als je de gelaagdheid opzoekt. Hang een schilderij dus bijvoorbeeld boven een kast in plaats van ergens los aan de muur.

Tip! Hang de wanddecoratie als laatste op. Dan hoef je in ieder geval niet tien keer een schroefje te verplaatsen.

Suus koos voor dit mooie gouden kastje en besloot ‘m om te dopen tot drankenkastje. Het is een andere manier van decoreren: even iets anders dan een kast vullen met vazen, fotolijstjes en kandelaars. Je kunt hier je mooiste glazen en flessen in kwijt, en het ziet er uitnodigend uit.

De zachte kleuren op de muren zijn natuurlijk al aardig zoet, maar Suus heeft er voor gezorgd dat het niet overdreven zoetsappig is geworden. De kleuren van de meubels, de materialen en indeling zijn er allemaal goed op afgestemd. Een tikkie romantisch was de opdracht. En dat is gelukt!

DOE MEE EN WIN!

Aan het einde van iedere aflevering geven we een tof item uit de ingerichte studio weg.

Wil jij kans maken op de fauteuil Babe van By-Boo? Deel dan de video en laat in de comments bij YouTube of Instagram weten dat je meedoet.

Heb je een vraag over de aflevering of gebruikte artikelen?