Aflevering 5

Power to the Printjes met Sandra van Finntage

Onze nieuwe kandidaat voor het inrichten van de LUMZ studio is Sandra, owner en bedenker van Finntage. Woonachtig in Grave, samen met man Pieter en zoon Finn (en nee, dat is geen toeval) en gek op alles wat met interieur, planten en kleur te maken heeft. Ze begon in 2015 met haar Instagramaccount en is uitgegroeid tot een inspiratiebron voor velen. Inmiddels heeft ze de sleutels gekregen van haar nieuwe paleisje en zal iedereen daar ook weer in meenemen. Vandaag mag ze echter de handen uit de mouwen steken bij ons in de studio: printjes en veel kleur it is!

De challenge voor Sandra: richt de stijlstudio in met het thema ‘Power to the printjes’. Ben jij benieuwd of zij in één minuut alle benodigde items bij elkaar wist te grijpen? Je ziet het in de video!

De hoogtepunten van deze aflevering

Sandra is tot in de puntjes voorbereid, ze heeft zelfs andere schoenen meegenomen voor de raceronde in de winkel. Sneakers aan en gaan!

Tja, als alle spullen plots om je heen verschijnen, kan het zomaar zijn dat je tegen de lamp aan loopt. De ruimte is hier bijna klaar, tijd om met deze accessoires de puntjes op de i te zetten.

Sandra’s thema was Power to the printjes. Challenge geslaagd, want de printjes zijn lekker aanwezig in de studio. Niet alleen op de kussentjes, maar ook in de accessoires, het wandkastje en het dressoir. Daarnaast gaf Sandra heel veel fijne tips voor het inrichten van een ruimte met veel kleur: absoluut het kijken waard.

DOE MEE EN WIN!

Aan het einde van iedere aflevering geven we een tof item uit de ingerichte studio weg.

Wil jij kans maken op het wandkastje Muskat van Kare Design? Deel dan de video en laat in de comments bij YouTube of Instagram weten dat je meedoet.

Heb je een vraag over de aflevering of gebruikte artikelen?