Aflevering 4

Het is niet zo zwart wit met Klaas

Klaas Hogeweg, a.k.a. Dutchguy, is onze nieuwe kandidaat! Klaas woont in een prachtig oud herenhuis in Amsterdam. Zijn woonstijl omschrijft hij zelf als Urban Boho: een mix tussen stads en de authenticiteit van Azië, waar hij veel inspiratie vandaan haalt. Hij is niet van de kleuren, maar vindt dat een interieur heel interessant kan zijn zonder gebruik te maken van heel veel kleur. Oh, en geel is een absolute no-go, dus die kleur gaan we zéker niet terugvinden in zijn stijlstudio.

De challenge voor Klaas: richt jouw droomhuis in met het thema ‘Het is niet zo zwart wit’. Ben jij benieuwd of hij in één minuut de mooiste artikelen bij elkaar weet te zoeken? Je ziet het natuurlijk in de video.

De hoogtepunten van deze aflevering

We hebben nog nooit iemand gehad die twee keer de trap op rent in de run van één minuut! Klaas doet het gewoon, want hij had nog een kast nodig, en die stond helaas toch echt boven.

Organische vormen geven je interieur wat vriendelijkheid. En waar Klaas dan vooral op probeert te letten, zijn vormen. De ronde vorm van de tafel in combinatie met de strakke lijnen in het raampartij geeft een lekker contrast. Als je daar goed op let, krijg je een mooi én spannend interieur.

We kunnen wel stellen dat de stijlstudio van Klaas allesbehalve zwart wit is. De kleuren zitten er natuurlijk wel in, maar het is een sfeervol geheel geworden. Klaas heeft bewezen dat je geen felle kleuren nodig hebt om een spannend interieur te creëren. Als je werkt met een lijnenspel, structuren, patronen en materialen kom je heel ver.

DOE MEE EN WIN!

Aan het einde van iedere aflevering geven we een tof item uit de ingerichte studio weg.

Wil jij kans maken op de Bodio Webbing fauteuil? Deel dan de video en laat in de comments bij YouTube of Instagram weten dat je meedoet.

Heb je een vraag over de aflevering of gebruikte artikelen?