Aflevering 3

Een interieur met een rauw randje voor Jellina

Bezoek uit het hoge Noorden vandaag: Jellina Detmar is onze nieuwe gast! Content creator, blogger, interieurfotograaf en trotse eigenaar van een Volkswagen busje (hoe leuk?!). Samen met haar man Jan en twee kindjes woont ze in een woonboerderij in Friesland die ze zelf helemaal hebben verbouwd. Haar stijl omschrijft ze zelf als industrieel met robuuste en stoere items. En planten mogen natuurlijk nooit ontbreken.

De challenge voor Jellina: richt een eetkamer in binnen het thema ‘Interieur met een rauw randje’. Ben jij benieuwd of zij in één minuut alle benodigde items bij elkaar wist te grijpen? Bekijk het in de video!

De hoogtepunten van deze aflevering

Van een servieskast tot een lounge fauteuil en een fles champagne: alles kreeg een sticker. Aan het lege stickervel te zien zijn er in ieder geval genoeg stickers geplakt om er een sfeervolle eethoek van te maken.

Altijd een handige tip: begin tijdens het inrichten met de grootste items. Zo zorg je dat de basis goed is als de accessoires worden toegevoegd om de ruimte af te maken. Zo zet Jellina eerst de grote servieskast en de eettafel neer, zodat daarna de kast gevuld en de tafel gedekt kan worden.

Een eetkamer met een rauw randje was de opdracht. Jellina heeft gebruik gemaakt van stoere materialen zoals het hout en staal uit de tafel en servieskast. Daarnaast heeft ze voornamelijk grijze en bruintinten in de meubels terug laten komen, waardoor het echt lekker stoer is geworden. Challenge geslaagd dus.

DOE MEE EN WIN!

Aan het einde van iedere aflevering geven we een tof item uit de ingerichte studio weg.

Wil jij kans maken op de Santa Punch hanglamp? Deel dan de video en laat in de comments bij YouTube of Instagram weten dat je meedoet.

Heb je een vraag over de aflevering of gebruikte artikelen?