Aflevering 2

Buiten de lijntjes kleuren met Theo-Bert Pot

In deze aflevering komt Theo-Bert Pot bij ons langs in de winkel. Theo-Bert, ook wel The Nice Stuff Collector, is een verzamelaar en haalt zijn inspiratie uit alles wat hij om zich heen ziet. Hij is te zien in het tv-programma BinnensteBuiten, is interieurstylist, fotograaf, verft geregeld een muurtje in zijn eigen huis, heeft zijn eigen agenda uitgebracht en werkt aan verschillende interieurprojecten.

Theo-Bert is als blogger begonnen, en is langzaam uitgegroeid tot stylist en interieurontwerper. Voor tijdschriften, televisie, maar ook zeker voor Instagram. En die passie voor kleur komt natuurlijk altijd weer naar voren. Gelukkig vindt hij het totaal niet erg om kleuren te testen in zijn eigen huis, dus de muren daar hebben al verschillende kleuren voorbij zien komen. Jullie zullen dan ook snappen dat we niet anders kunnen dan Theo-Bert een thema met kleur te geven.

De challenge voor Theo-Bert: richt de studio in met het thema ‘Buiten de lijntjes kleuren’. Benieuwd of de challenge succesvol wordt afgerond? Check het in de video!

De hoogtepunten van deze aflevering

Run! Hilarisch om het duo Tanja en Theo-Bert samen door de winkel te zien rennen. Geen enkel hoekje wordt overgeslagen en zelfs Tanja krijgt een sticker: want hé, die moet ook mee de studio in.

Fijne tip van Theo-Bert: om een afscheiding te maken tussen wonen en werken in dezelfde ruimte, kun je ervoor kiezen de bank te gebruiken als roomdivider. Als je ’s avond lekker wil relaxen, zie je ook niet de rommel van je werkplek. De bank een kwartslag draaien dus!

Er valt niet te ontkennen dat de challenge meer dan geslaagd is. Het is een lekker kleurrijk geheel geworden. Theo-Bert heeft goed over de producten, kleuren en materialen nagedacht en verschillende functies in één ruimte samengebracht. Hij wilde er een bonte dag van maken: dat is gelukt!

DOE MEE EN WIN!

Aan het einde van iedere aflevering geven we een tof item uit de ingerichte studio weg.

Wil jij kans maken op het in hoogte verstelbare bureau met boomstamblad? Deel dan de video en laat in de comments bij YouTube of Instagram weten dat je meedoet.

Heb je een vraag over de aflevering of gebruikte artikelen?