Aflevering 1

Japandi met Elisah van Interior Junkie

In onze allereerste aflevering krijgen we niemand minder dan Elisah van interieurplatform Interior Junkie over de vloer. Wonen werkt verslavend voor Elisah. Ze woont zelf in een oud herenhuis in Haarlem samen met haar man, kindje en kat. Elisah filmt en fotografeert hometours, doet (mini)make-overs bij anderen thuis, blogt, vlogt, én geeft interieuradvies. Oh ja, ze verandert ook regelmatig een ruimte in haar eigen huis. Een alleskunner op interieurgebied dus.

De challenge voor Elisah: richt de perfecte woonkamer in in Japandi stijl. Ben jij benieuwd of zij in één minuut alle benodigde items bij elkaar weet te grijpen? Bekijk het in de video!

De hoogtepunten van deze aflevering

Elisah krijgt een go-pro en een hele dikke stapel stickers met 'DEZE WIL IK'.

Ze krijgt welgeteld één minuut om de items te selecteren. Tanja staat al klaar met de stopwatch, want meer tijd krijgt ze helaas écht niet. Ready, set, go!

Even knippen met je vingers, en alle geselecteerde artikelen van Elisah staan klaar in de studio.

Deze is natuurlijk al een beetje voorbereid op de Japandi stijl: visgraatvloer, lichte wanden en linnen gordijnen. Nu de woonitems nog: laat het inrichten maar beginnen.

We kunnen wel met zekerheid zeggen dat Elisah de challenge met vlag en wimpel heeft gehaald. Zoals ze zelf al uitlegt in de video, staat Japandi voor minimalisme, rust, natuurlijke elementen en het gebruik van planten. Als we naar de ingerichte studio kijken, komen al deze elementen naar voren. Het is een fijne, lichte woonkamer geworden met zachte materialen, lichte meubels en neutrale tinten.

DOE MEE EN WIN!

Omdat dit onze allereerste aflevering is, geven we twee hele toffe woonitems uit de ingerichte studio weg aan jullie!

Wil jij kans maken op de fauteuil van Kave Home of het kastje van By-Boo? Deel dan de video en laat in de comments bij YouTube of Instagram weten dat je meedoet.

Heb je een vraag over de aflevering of gebruikte artikelen?