Scandinavische lamp

Met een trendy Scandinavische lamp creëer je binnen een handomdraai een bijzondere sfeer in huis. Ga jij voor een Scandinavische lamp met een industriële look? Of kies je voor een Scandinavische lamp bij je eettafel in een landelijke stijl? Jij bepaalt de sfeer met de betaalbare designlampen van LUMZ. Verken het uitgebreide aanbod!

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kies voor een unieke Scandinavische lamp

Binnen het assortiment Scandinavische lampen kun je kiezen uit een veelvoud aan verschillende designs in mooie materialen. Zo kun je met een vloerlamp uitgevoerd in ruw hout een donkere hoek in huis mooi uitlichten, kunstwerken in de kijker zetten met RVS-schilderijverlichting en uiteraard jouw favoriete Scandinavische lamp bij de eettafel hangen. Van gevlochten natuurlijk riet en gaas tot koel RVS en koper: met de lampen in deze stijl zet je de toon in jouw woonomgeving.

Creatief verlichten in huis

Houd je van een originele inrichting in huis? Met een Scandinavische lamp kun je zowel een minimalistisch als een romantisch of landelijk interieur een boost geven. Denk aan metalen lampen in een gezellige woonkeuken of boven het aanrecht, maar ook aan een houten balk met mooie spots in je kantoor. De echte opvallers in huis zijn de Scandinavische hanglampen met een lichtgrijze, betonnen look. Vanwege de neutrale kleur van deze lampen kun je eindeloos variëren en een kamer meer pit geven. Kortom: maak een statement met een design lamp met een Scandinavische look.

Natuurlijke verlichting voor warmte in huis

Natuurlijke materialen geven warmte en een rustige uitstraling aan jouw huis. Een Scandinavische lamp uitgevoerd in geweven katoen, riet of onbehandeld hout is een echte eye catcher. Speel met natuurlijke tinten als beige, lichtgrijs en bruin en breng rust en stijl aan in jouw leefomgeving. Combineer de look met opvallende planten of een grof geweven kleed voor een knusse zithoek.

In de uitgebreide LUMZ-collectie vind je jouw nieuwe favoriete Scandinavische lamp. Maak kennis met de leukste manier van shoppen voor betaalbaar design met een snelle levering.