HK Living lamp

Met een originele HK Living lamp creëer je een bijzonder stijlvolle sfeer in huis. Van een terracotta hanglamp tot een industriele metalen lamp: met een lamp van HK Living verlicht je iedere ruimte in jouw woning optimaal. Naast de praktische kant van bijvoorbeeld een HK Living hanglamp kies je met dit bijzondere merk voor een statement in design. Verken het verrassend betaalbare assortiment HK Living lampen in de LUMZ shop!

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

De ideale HK Living lamp kiezen

De keuze voor één bepaalde HK Living lamp is lastig. Wanneer je de collectie bekijkt, wil je er namelijk al snel meer in huis hebben. In de collectie lampen van HK Living vind je een opvallende keuze aan verschillende stijlen, allemaal met een eigen sfeer. Houd je van een landelijke of romantische uitstraling? Dan zijn de handgevlochten rieten hanglampen zeker een kijkje waard. Wil je een stoere lamp van HK Living met een metalen kap in jouw woonkeuken? Ook dat is natúúrlijk mogelijk.

Designverlichting zet de toon in huis

Verlichting in huis doet meer dan je denkt. Zo kun je door het slim plaatsen van lampen een kille ruimte een warme uitstraling geven. Creatief zijn met verlichting is nóg leuker met een HK Living lamp. Veel van de lampen in de collectie zijn multifunctioneel. Zo plaats je veel van de lampen van HK Living, zoals de lampen van gevlochten bamboe, net zo makkelijk op de vloer als op een ruime tafel.

Betaalbaar design in jouw unieke stijl

Geef je huis een inrichting die bij je past. Ben je toe aan iets anders in huis? Met een trendy HK Living lamp en een mooie lichtinval breng je makkelijk verandering aan in je interieur. Speel met lampen in verschillende tinten en wattages en creëer de sfeer die aansluit bij de functies van de kamers in je woning.

Maak kennis met jouw unieke HK LLiving lamp in de uitgebreide LUMZ-webshop. De stijlvolle en betaalbare lampen worden snel geleverd met een uitstekende service. Zo wordt shoppen voor design verlichting niet alleen makkelijk, maar ook nog eens voordelig.