Met design staande lampen of een opvallende design vloerlamp in een andere uitvoering geef je jouw interieur een bijzondere blikvanger. Hou je van een landelijke inrichting of van een industriële leefomgeving? In de uitgebreide collectie van LUMZ vind je verlichting en accessoires van de meest bijzondere merken. Maak kennis met de leukste manier van thuis shoppen voor design én met een snelle levering vanuit eigen voorraad.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een design vloerlamp als eye catcher

Hou je van een geordend en strak ingericht huis met weinig tierelantijnen? Dan kun je jouw minimalistische interieur echt iets bijzonders geven met een design vloerlamp in een uitvoering die bij je past. Kies bijvoorbeeld voor een van de lampen uit de Kare Design-collectie. Een van deze opvallende staande lampen met gekleurde disks of een van de lampen uit de collectie van het Nederlandse merk Zuiver geven jouw huis nét die speciale touch. Hiermee toon je jouw eigen unieke stijl en verlicht je een donker hoekje op een opvallende manier. Deze lampen zijn meer dan een lichtbron en prachtig om te zien.

Creatief verlichten in huis

Natuurlijk zijn de vloerlampen met design niet alleen geschikt voor een donker plekje in de woonkamer. Zo kun je jouw werkplek of slaapkamer mooi inrichten door aan weerszijden van het bed design staande lampen te plaatsen. Zo creëer je evenwicht en beschik je over voldoende licht om 's avonds in bed te kunnen lezen. Ook in een ruime woonkeuken of in een donkere entree is een staande design vloerlamp een mooie toevoeging.

Betaalbare design lampen

LUMZ bewijst dat designaccessoires en -lampen niet de hoofdprijs hoeven te kosten. In het assortiment vind je een brede selectie van de meest innovatieve designmerken uit binnen- en buitenland. Kies jij voor een design vloerlamp met een landelijke uitstraling? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lamp uitgevoerd in riet of hout, in combinatie met RVS. Voor wie voor een industrieel tintje gaat, zijn er opvallend mooie, staande lampen met een betonlook.

Ontdek jouw perfecte design vloerlamp in de LUMZ-collectie. Shoppen voor betaalbare verlichting bij LUMZ staat garant voor een perfecte service en een snelle levertijd. Dat is leuk inrichten!