Design tafellamp

Een voordelige design tafellamp biedt je de mogelijkheid om een zithoek, een slaapkamer of een kast te voorzien van mooie verlichting. Kies jij voor een design tafellamp in goud? Of ga je liever voor de tafellamp in een landelijke of industriële stijl? In de uitgebreide LUMZ-collectie vind je de perfecte lampen voor jouw interieur.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

De veelzijdige design tafellamp in huis

Wil je een wat donkere hoek mooi uitlichten? Of zoek je naar een opvallende design tafellamp als klassieker voor in een slaapkamer? Tegenwoordig is er meer keuze wat betreft tafellampen dan slechts de bekende modellen met een voet en een lampenkap. Zo kun je met een industriële lamp op tafel (bijvoorbeeld in de trendy betonlook) de sfeer bepalen in een woonkamer. Combineer de tafellampen in huis met hangende lampen en spotjes in RVS of in neutrale tinten en creëer een interieur waarbinnen de lampen jouw eigen unieke stijl vertegenwoordigen.

Design tafellampen in een veelvoud aan materialen

Ga je voor minimalistisch of ga je voor een opulent ingerichte woning? Met een design tafellamp met een Italiaans ontwerp kies je voor een lamp met een zichtbaar hoge kwaliteit. Binnen het assortiment kun je kiezen voor zowel een opvallende design tafellamp in goud met een luxe uitstraling als voor een stoere staande lamp voor op tafel, gemaakt uit een combinatie van staal met hout. Met een lamp met een kamp van gevlochten riet geef je jouw leefomgeving wat warmte.

Klassieke of trendy lampen

Een goed voorbeeld van een design tafellamp klassieker is de bekende lamp met een oversized kap. Verschillende ontwerpers hebben hier een variant op gemaakt. Ook een tafellamp met een natuurlijke uitstraling en verschillende positioneerbare lichtbronnen is een perfecte oplossing voor kamers die hier en daar wat meer uitgelicht mogen worden. Je kunt zelfs kiezen voor een design tafellamp met buigbare individuele spotjes. Wees creatief met verlichting!

Bepaal de sfeer in jouw woning met een mooie design tafellamp in de woonkamer, in de keuken of in jouw slaapkamer. Kies voor lampen die jouw eigen smaak en stijl perfect onderstrepen en combineer spotjes, hanglampen en tafellampen onderling met elkaar. Met de LUMZ-collectie lampen en accessoires is shoppen voor design verlichting verrassend voordelig.