Zilveren Modern Schilderijverlichting

0 artikelen

Schilderijverlichting in zowel moderne als klassieke stijl in ons brede assortiment. Wilt u iets anders dan de standaard langwerpige schilderijverlichting, neem een kijkje in ons assortiment moderne spots en wandlampen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Schilderijverlichting
Schilderijverlichting licht een schilderij of foto op, waardoor het beter tot zijn recht komt. Bij LUMZ vindt u schilderijverlichting in zowel moderne als klassieke stijl en in diverse afmetingen. Messing geeft vaak een klassieke uitstraling, terwijl chroom en staal een stuk moderner ogen. Schilderijverlichting is vaak ook te gebruiken als boekenkastverlichting. Let hierbij wel op de manier waarop u de schilderijverlichting wilt aansluiten en bevestigen.

Wandlampen en spots
Ook wandlampen en spots kunnen als schilderij verlichting dienen. Als u niet slaagt in de categorie schilderijverlichting, kijk dan gerust eens verder bij spots, wandlampen en onze andere lampen. Wie weet is er een andere mogelijkheid om uw kunstwerken uit te lichten. Wilt u iets anders dan de standaard langwerpige schilderijverlichting, dan kunt u vast iets vinden in het brede aanbod moderne spots en wandlampen in ons assortiment.

Breed aanbod lampen
Schilderijverlichting is slechts een klein aspect uit ons assortiment lampen. Zo staan er honderden hanglampen online van klassieke kroonluchters tot industriële visserslampen. In de categorie vloerlampen zijn vooral booglampen en tripod lampen erg populair, terwijl de vloerlamp met ronde, stoffen kap een tijdloos en stijlvol blijft. Design lampen bestelt u 24/7 via onze webwinkel.

Lampen bestellen
Onze design schilderijverlichting is modern, exclusief en betaalbaar. We brengen de lampen graag bij u thuis. Mocht u nog vragen hebben dan is onze klantenservice 7 dagen per week van 09:00 tot 19:00 zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Wilt u wat anders dan schilderijverlichting? LUMZ.nl heeft een ruim assortiment design meubelen, zoals kasten, zitmeubelen, kapstokken en overige woonaccessoires.