Spinder Design Wandkapstokken

3 artikelen

Spinder Design is een Nederlands bedrijf wat zich richt op het maken van prachtige woonaccessoires. Spinder levert een uitgebreid en veelzijdig assortiment kapstokken. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende robuuste materialen waarbij metaal het meest gebruikte materiaal is voor de design woonaccessoires. Spinder gebruikt metaal regelmatig in combinatie met hout om het product een moderne en stoere uitstraling te geven.

Design kapstokken

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Een Spinder kapstok is een echte eyecatcher! Op LUMZ.nl kun je in het assortiment allerlei kapstokken vinden zoals staande kapstokken en wandkapstokken. Binnen het assortiment van Spinder vind je RVS kapstokken, metalen kapstokken en kapstokken met hoedenplank. De RVS of metalen kapstokken worden vaak gecombineerd met houten achterwanden waardoor het geheel een moderne uitstraling krijgt. Spinder design biedt een ruime keuze! Een echte eyecatcher van Spinder is de speelse kapstok gemaakt van verschillende kledinghaken. Daarnaast mag ook de Spinder Match kapstok niet worden vergeten. Deze design kapstok is uitgevoerd in geborsteld RVS en heeft een unieke vormgeving.

Spinder kledinghangers

Om jouw designkapstok compleet te maken zijn er ook design kledinghangers van Spinder. Deze kledinghangers zijn verkrijgbaar in materialen passend bij de kapstokken zoals RVS. De Spinder kledinghangers op LUMZ worden in aantallen van 6 of 3 kledinghangers geleverd. Spinder heeft naast het ruime assortiment design kapstokken en kledinghangers ook andere designmeubelen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de cd-en dvd rekken van Spinder.

Bekijk en bestel snel de gehele collectie van Spinder op LUMZ.nl!  


Een wandkapstok is jouw beste vriend in de hal. Wandkapstokken zijn praktisch, ruimtebesparend en natuurlijk ook decoratief. Een kapstok met roede en kledinghangers zorgt ervoor dat je jas netjes op kunt hangen. Een exemplaar met haken zorgt er juist voor dat je jassen dicht bij de muur hangen, dit werkt lekker ruimtebesparend. Klein of groot, met of zonder hoedenplank, industrieel of modern: bij LUMZ vind je voor elke hal een passende match. Kijk gauw verder voor meer inspiratie!

Een wandkapstok is een item dat je waarschijnlijk iedere dag gebruikt. Het is dan ook belangrijk dat de kapstok voldoet aan jouw eisen en wensen. De hal is de eerste ruimte waar jij en je gasten binnenkomen. Een opgeruimde en sfeervolle hal zorgt meteen voor een warm welkom, en wie wil dat nou niet bij thuiskomst? Zorg er daarom voor dat de kapstok niet enkel functioneel is, maar ook past binnen jouw interieur.

Wandkapstokken in verschillende maten

Bij LUMZ vind je wandkapstokken in diverse vormen en maten. In een smalle hal is een kleine variant met haken handig. Heb je iets meer ruimte, kies dan voor een kapstok met roede en een hoedenplank. Of kies verschillende wandkapstokken met haken uit en hang er meerdere bij elkaar voor een speels effect. Ook handig voor de kleintjes: hang één kapstok wat lager op, zodat kinderen zelf hun jassen kunnen ophangen.

Materiaal wandkapstok

De meeste wandkapstokken bij LUMZ zijn gemaakt van hout, metaal, of een combinatie van de twee. Kijk bijvoorbeeld naar ons meest populaire model: de Santa Poca Edge. Deze industriële kapstok heeft een frame met roede en haken van metaal, de hoedenplank is gemaakt van massief acaciahout met een natuurlijke vorm. Wil je hem nog een tikje industriëler? De Santa Industry kapstokken zijn volledig gemaakt van metaal en geven jouw hal een stoere uitstraling.

Koop jouw wandkapstok bij woonwinkel LUMZ

Je bestelt jouw nieuwe wandkapstok gemakkelijk bij ons online. We hebben veel wandkapstokken op voorraad, dus hij kan snel bij jou thuis bezorgd worden. Heb je advies nodig over jouw perfecte kapstok? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken op 088 0222 777 of mailen naar [email protected] Natuurlijk kun je ook langskomen in onze woonwinkel in Houten, we zijn van maandag t/m zaterdag open van 10:00 tot 17:00u.