Grijze Kare Design Wandkapstokken

1 artikel

Kare design meubels

Kare design ontwerpt in veel verschillende stijlen. Dit resulteert in een diverse collectie design meubelen, retro meubels en moderne meubels. De meubels kenmerken zich door hun eigen excentrieke stijlen. De verschillende lijnen zijn vrijwel allemaal thema gerelateerd en geinspireerd op verschillende aspecten, zoals bijvoorbeeld: landen of kledingstijlen. Binnen de collectie zijn verschillende gerelateerde Kare design meubels te vinden. Zo is er bijvoorbeeld van de collectie Malibu een wandkast, bureau, eettafel etc. leverbaar. U kunt dus u hele interieur met dezelfde stijl Kare design meubelen verfraaien.

KARE Design


Kare design, opgericht in 1981 door twee studenten in München. Hun slogan luidt: "Meer smaak dan geld" Ze streven naar een goede prijs - kwaliteit verhouding en willen dat jouw huis, jouw passie wordt. Dit is een grote overeenkomst met LUMZ en een belangrijke reden waarom wij met hun samenwerken. Het merk Kare Design is een individualistisch merk met steeds nieuwe innovaties. In de collectie zijn uiteenlopende design meubelen te vinden.


Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

KARE Design


Kare design, opgericht in 1981 door twee studenten in München. Hun slogan luidt: "Meer smaak dan geld" Ze streven naar een goede prijs - kwaliteit verhouding en willen dat jouw huis, jouw passie wordt. Dit is een grote overeenkomst met LUMZ en een belangrijke reden waarom wij met hun samenwerken. Het merk Kare Design is een individualistisch merk met steeds nieuwe innovaties. In de collectie zijn uiteenlopende design meubelen te vinden.


Kare design winkel vlakbij Utrecht

In onze winkel in Houten hebben wij diverse artikelen van Kare Design staan. Wilt u een product komen bekijken, dan staat de koffie hier al tijd voor u klaar. De woonwinkel ligt centraal in Nederland. Wilt u zeker weten dat het product in de meubelzaak staat, neem dan van te voren telefonisch contact met ons op. Het telefoonnummer is 088-0 222 777. Onze winkel is goed bereikbaar, er zijn voldoende parkeermogelijkheden en ligt vlakbij de A27. Het adres is Hoofdveste 22, 3992 DG Houten .

Toon op kaart

Kare design lampen

Verlichting is een must in elk huis. Kare Design ontwerpt daarom ook verlichting. Deze design verlichting is net zo uniek als de design meubelen die ze ontwerpen. In de lampen vind je verschillende booglampen, hanglampen, tafellampen en vloerlampen. Deze lampen kunnen een echte eyecatcher zijn in de woon en/of slaapkamer en zijn ook een uitstekende aanvulling op de design meubels. De lampen van Kare Design zullen uw interieur echt helemaal afmaken!

Kare design woonaccessoires

De woonaccessoires willen wij als laatste specifiek onder de aandacht brengen. Voor echte design woonaccessoires kunt u bij LUMZ terecht. Kare Design ontwerpt verschillende soorten spiegels en paraplubakken. Vooral de spiegels kenmerken zich Kare met hun excentrieke uiterlijk. Bekijk dus snel alle design meubelen van Kare design op LUMZ.nl!


Een wandkapstok is jouw beste vriend in de hal. Wandkapstokken zijn praktisch, ruimtebesparend en natuurlijk ook decoratief. Een kapstok met roede en kledinghangers zorgt ervoor dat je jas netjes op kunt hangen. Een exemplaar met haken zorgt er juist voor dat je jassen dicht bij de muur hangen, dit werkt lekker ruimtebesparend. Klein of groot, met of zonder hoedenplank, industrieel of modern: bij LUMZ vind je voor elke hal een passende match. Kijk gauw verder voor meer inspiratie!

Een wandkapstok is een item dat je waarschijnlijk iedere dag gebruikt. Het is dan ook belangrijk dat de kapstok voldoet aan jouw eisen en wensen. De hal is de eerste ruimte waar jij en je gasten binnenkomen. Een opgeruimde en sfeervolle hal zorgt meteen voor een warm welkom, en wie wil dat nou niet bij thuiskomst? Zorg er daarom voor dat de kapstok niet enkel functioneel is, maar ook past binnen jouw interieur.

Wandkapstokken in verschillende maten

Bij LUMZ vind je wandkapstokken in diverse vormen en maten. In een smalle hal is een kleine variant met haken handig. Heb je iets meer ruimte, kies dan voor een kapstok met roede en een hoedenplank. Of kies verschillende wandkapstokken met haken uit en hang er meerdere bij elkaar voor een speels effect. Ook handig voor de kleintjes: hang één kapstok wat lager op, zodat kinderen zelf hun jassen kunnen ophangen.

Materiaal wandkapstok

De meeste wandkapstokken bij LUMZ zijn gemaakt van hout, metaal, of een combinatie van de twee. Kijk bijvoorbeeld naar ons meest populaire model: de Santa Poca Edge. Deze industriële kapstok heeft een frame met roede en haken van metaal, de hoedenplank is gemaakt van massief acaciahout met een natuurlijke vorm. Wil je hem nog een tikje industriëler? De Santa Industry kapstokken zijn volledig gemaakt van metaal en geven jouw hal een stoere uitstraling.

Koop jouw wandkapstok bij woonwinkel LUMZ

Je bestelt jouw nieuwe wandkapstok gemakkelijk bij ons online. We hebben veel wandkapstokken op voorraad, dus hij kan snel bij jou thuis bezorgd worden. Heb je advies nodig over jouw perfecte kapstok? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken op 088 0222 777 of mailen naar [email protected] Natuurlijk kun je ook langskomen in onze woonwinkel in Houten, we zijn van maandag t/m zaterdag open van 10:00 tot 17:00u.