Kledinghangers

8 artikelen

LUMZ.nl heeft moderne en hoogwaardige kledinghangers en kleerhangers om uw kleren optimaal op te hangen. Een kleerhanger of kledinghanger is naast praktisch bij ons ook erg mooi en modern. U kunt bv kiezen voor een kledinghanger van RVS of metaal. Kijk nu verder op onze website voor ons hele aanbod kledinghangers.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Design kledinghangers op LUMZ.nl

Wij verkopen nu ook hoogwaardige kleerhangers om uw kast of wandkapstok compleet te maken. Wij hebben een ruime selectie van metalen kledinghangers die zijn afgewerkt in het RVS. U kunt kiezen uit geborsteld RVS, gepolijst RVS of mat zwart RVS. Verder verkopen wij in onze webwinkel ook diverse kleerhangers in het wit of zwart. Bij ons weet u zeker dat er een hanger tussen zit die aansluit bij uw smaak en interieur stijl. Ook zijn kledinghangers geschikt om als cadeau te geven voor een vriend of familielid, voor als u uitgenodigd bent voor een housewarming.

De kledinghangers die wij verkopen zijn van de merken Santa en Spinder en staan garant voor een hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn stevig ingepakt, waardoor u de kleerhangers in perfecte staat thuis ontvangt. Weet u niet zeker of de kleding hangers wel in uw kast passen of heeft u verdere vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij hebben antwoord op al uw vragen en u kunt ze 7 dagen per week bereiken, van 09:00 tot 19:00 zowel telefonisch als per e-mail.