Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

d-Bodhi Mondrian collectie

De Mondrian collectie of d-Bodhi is genoemd naar de bekende schilder Piet Mondriaan. De meubelen bestaan uit gerasterd hout, omlijnd met zwart staal. De restanten van oude verf zorgen ervoor dat ieder houtvlak er net iets anders uitziet. De Mondrian collectie zorgt voor een zacht en warm gevoel in iedere woonruimte.

d-Bodhi

d-Bodhi is sinds 2007 een echte specialist in het vervaardigen van meubelen van gerecycled teakhout. In 2010 voegden de designers andere materialen toe, zoals verzinkt staal, oud boothout, gebruikte spijkerbroeken en oude kentekenplaten om een verscheidene look te creëren. Vanaf 2013 werden ook rubber van oude banden en gerecycled papier toegevoegd. De artikelen van d-Bodhi zijn dan ook zeker een must om een beetje bij te dragen aan het milieu, daarnaast zijn de meubelen zeer trendy, toegankelijk en is er altijd wel iets in jouw stijl te vinden.

Waar te zien

Wij snappen dat je online de artikelen minder goed kan ervaren, daarom nodigen wij je graag uit om de meubels fysiek bij ons in de winkel te komen bekijken. Van bijna elke d-Bodhi collectie hebben wij één of meerdere exemplaren gepresenteerd staan. Bekijk hier het adres en de openingstijden van onze winkel. Wanneer je voor een specifiek artikel van de collectie komt kijken, raden wij je aan om even contact op te nemen met de klantenservice om te checken of het artikel aanwezig is.